Переваги використання дизельних навантажувачів

Для оптимізації робіт з навантаження, перевезення та вивантаження товарів використовуються дизельные погрузчики . Область їх застосування поширюється на складські приміщення, виробничі цехи, залізничні колії та інші об’єкти, де необхідна транспортування різних вантажів.

Вантажопідйомність дизельних моделей автонавантажувачів знаходиться в широкому діапазоні – від 1 до 40 тонн, при цьому різниця між сусідніми модифікаціями становить всього 250 кг. Це обумовлює можливість покупки дизельного навантажувача для виконання конкретних завдань.

Дизельні навантажувачі використовуються для постійних вантажно-розвантажувальних роботах на відкритих або закритих майданчиках без необхідності здійснювати підзарядку. Висока потужність, простота управління, економічна витрата палива і ремонтопридатність зумовили поширення цієї вантажної техніки. Дизельні навантажувачі в Єкатеринбурзі мають наступні переваги:

Висока продуктивність
Можливість роботи при несприятливих зовнішніх умовах
Економічність за рахунок малого витрати палива і дешевизни дизеля
Низька вартість в порівнянні з електричними аналогами
Великий термін експлуатації без необхідності проведення ремонту дизельних навантажувачів
Низька ціна запасних частин і легкість проведення ремонтних робіт.
З недоліків можна виділити лише освіту вихлопних газів, що обмежує їх використання в закритих приміщеннях. Однак сучасні моделі, розроблені відповідно до вимог екологічності, володіють мінімальним викидом шкідливих речовин і малою витратою палива.

Класифікація дизельних навантажувачів

Ціна на дизельні навантажувачі залежить від фірми-виробника, вантажопідйомності, функцій, габаритів і інших чинників. Перед покупкою даної техніки слід звернути увагу на довжину вил, максимальну висоту підйому вантажу, радіус розвороту, можливість підключати навісне обладнання, а також зручність управління. Умови експлуатації (в приміщенні або на вулиці), щоденні навантаження, особливості транспортується товару також обумовлюють вибір того чи іншого виду навантажувача на дизельному паливі.

Для зменшення кількості викидів відпрацьованого газу і можливості застосування дизельних навантажувачів в закритих приміщеннях, передбачена установка каталізаторів. За допомогою додаткового навісного обладнання можливо транспортування і розвантаження рулонів, бочок та інших предметів нестандартної форми. Також існують механізми, що дозволяють захоплювати вантажі збоку або повертати вила на певний кут.

Купівля дизельного навантажувача дозволить збільшити товарообіг складу і підвищити швидкість розвантаження і складування товару. Висока маневреність, доступна ціна і невибагливість обслуговування цього складського обладнання обумовлюють його широку популярність.


Не пропустіть