Проблеми з екраном. Заміна дисплея на телефоні планшеті

Розбитий екран на телефоні (або планшеті) найпопулярніша проблема, з якою клієнти звертаються в наш сервіс. Воно й не дивно, адже матеріал виготовлення екрана це скло. І неважливо, розжарене воно, чи gorilla glass. Як показує практика, розбивається все. Та й телефон, якщо вже падає, то обов’язково склом вниз. Прям як бутерброд Основні проблеми з екраном на телефоні

Тріснуло верхнє скло
Чи не працює сенсор
Проблеми з матрицею дисплея
Немає підсвічування екрану
Головна проблема заміни екрану

1. Тріснуло верхнє скло

При цьому пішли тріщини по верхньому склу на екрані, сенсорний екран продовжує реагувати на дотик, зображення на дисплеї без плям і битих пікселів. Найпоширеніший випадок. Але окремо замінити розбите стекло на philips не завжди можливо.

2. Не працює сенсор

Зовні ніяких тріщин не видно, але сенсорний екран (він же тачскрін) не працює. При цьому може не реагувати на натискання частина екрану, сенсор може спрацьовувати не в місці дотику або ж не працювати взагалі. Причин тому багато упустили телефон і утворився скол в склі тачскрін, відшарувався шлейф від скла і ін.

У 99% випадків, коли не працює сенсор, проблема вирішується ТІЛЬКИ його заміною. Часто можна почути думку, що може щось відійшло або потрібно поправити. Ні, це не допоможе. Тільки міняти тачскрін. І, як у випадку зі склом, часто модулем. Детальніше чому так, далі в статті.

3. Проблеми з матрицею дисплея

Картинка на екрані але видно, тільки якщо подивитися на світ. Дисплей повністю не підсвічується (хоча сенсорні кнопки можуть підсвічуватися при натисканні на кнопку включення). Що може бути:

Після падіння: биті пікселі, кольорові смуги, темні плями, білий екран або картинка ледве видно, зображення “рябить” або “мерехтіт”. Все це результат механічного впливу на матрицю дисплея. Можливо телефон навіть і не падав, але придавили в кишені джинсів або в сумці.
Після води. Після потрапляння вологи всередину телефону можуть з’явитися плями або розлучення. Щоб їх прибрати, потрібно перепакувати складну систему розсіюють світло плівок всередині екрану. Робиться це далеко не на кожному телефоні. Детальніше про такий випадок можна почитати з окремій статті: Що робити, якщо телефон впав у воду.
проблеми з матрицею дисплея

4. Немає підсвічування екрану

Після потрапляння вологи всередину телефону можуть отгнівшие ланцюга підсвічування. Погано, якщо це світлодіоди всередині екрану. Далеко не в кожному дисплеї можливість дістатися до них. У такому випадку доводиться міняти повністю екран.
Згоріла котушка в ланцюзі підсвічування або мікросхема інвертор напруги. В цьому випадку проблеми вже з материнською платою і отдошенія до дисплея телефону немає. Потрібна діагностика, щоб точно дізнатися причину несправності.
немає підсвічування екрану Головна проблема модульна заміна

Сам по собі процес заміни екрану на телефонах Виконуємо без проблем. Але конструкція більшості сучасних дисплеїв влаштована так, що скло, сенсорна панель і матриця це одна запчастина. Тому доводиться міняти повністю дисплейний модуль. Це сказивется на вартості запчастини, а значить і ремонту телефону в цілому.

Попит народжує пропозицію, і в багатьох майстерень пропонують замінити окремо розбите скло на екрані (або тачскрін). Зробити це можна далеко не на всіх моделях телефонів, та й якість такого ремонту не завжди удовлітворітельно. Тому доводиться вибирати, що для Вас важливіше вартість або якість ремонту телефону. вартість ремонту

Залежить від таких факторів, як модель телефону або планшета, яка частина екрану не працює, чи змінюється окремо або тільки модулем, а також від коливання курсу долара (прив’язка вартості запчастин). Ми просто фізично не в змозі охопити все безліч моделей пристроїв, тому ціни на заміну екрану краще уточнювати по телефону або задати питання майстру у нас на сайті.


Не пропустіть