Що таке світлодіодні модулі і як вони застосовуються

Світлодіодний модуль, його типи Світлові вивіски магазинів, ресторанів, торгових центрів уже нікого не дивують, але і не перестають вражати своєю красою, ефективністю і простатою експлуатації. Все це стало можливим завдяки появі на ринку рекламного дизайну світлодіодних модулів. Це унікальний винахід перевернула світ рекламного інжинірингу з ніг на голову. Все колись немислимі і складні у своїй реалізації проекти відразу стали доступні, при цьому більш ефективні і економічні своїх попередників тому рекомендуємо вам купить светодиодные модули.

Що ж це таке світлодіодний модуль?

Це невелика світлодіодна конструкція, що складається з пластини з пластику, впаянного в нього світлодіода (одного або декількох) і електропроводів для зчеплення декількох модулів в світлодіодну ланцюг. Проста конструкція, а переваги її настільки великі, що світлодіодні модулі практично витіснили всі альтернативні джерела світла з ринку дизайну, рекламних конструкцій, вивісок, інтер’єрних подсветок: Мізерно мале енергоспоживання; Яскравість і бездоганну якість освітлення; Надійність і довговічність в експлуатації до 100000 годин; Безпека і екологічність; Широкий температурний діапазон використання, практично в будь-яких кліматичних умовах; Низька робоча температура; Простата в монтажі та експлуатації; Широкі і ефективні функціональні можливості. Розрізняють світлодіодні модулі за наступними критеріями: За кількістю розташованих кластерів (діодів) на пластині модуля (з 1,2,3,4 діодами); За розміром модуля (лінійні, квадратні, точкові); За кольором діода (монохромні і мультіцветние); За розміром діода; По виконанню і формі лінзи; За ступенем захисту (відкриті і герметичні).

2 Застосування мініатюрних джерел світла дозволили вийти на новий рівень світових образів і форм. Підсвічування і зонування інтер’єрів відкрила нові дизайнерські рішення. Глибина кольору і яскравість дозволили створити унікальні світлові ефекти та акценти в різних сферах: архітектурна підсвітка, сценічне оформлення, підсвічування музейних і вторинних експонатів, підсвічування інсталяцій, пам’ятників, крижаних скульптур, фонтанів, ландшафтне освітлення та багато-багато іншого. На сьогоднішній день світлодіодний модуль найпередовіший інструмент, але і він не стоїть на місці. Постійно враховуючи споживчі запити, вдосконалюється і перетворюється. Наша компанія з великою увагою відстежує всі нововведення в світлодіодному світі освітлення. Асортимент магазину постійно оновлюється і доповнюється дійсно цікавими та вартими екземплярами. Ми завжди з радістю готові поділитися з Вами нашими знаннями і допомогти у виборі!


Не пропустіть