Преміальний телефон Vertu. Чим же він виділяється, крім ціни?

Сьогодні у всіх на слуху смартфони компаній Samsung, Apple, Sony, HTC та інші. Вони популярні серед сотень мільйонів людей у ​​всьому світі. Однак крім цих виробників є й інші, які випускають топові преміум смартфони. Одним з таких виробників безсумнівно є Vertu – http://newtechnology.com.ua/katalog/exclusive_mobile_telefoni/brand/VERTU.

Смартфони Vertu дуже складно порівнювати з сучасними гаджетами, особливо по їх функціональності. Але це робити і не потрібно, так як Vertu це преміум клас, який можуть собі дозволити виключно дуже добре забезпечені люди. Навряд чи хтось захоче витрачати 5 000 євро та більше на телефон. На ці гроші можна запросто купити кілька топових моделей Samsung або iPhone. Звичайно, сьогодні на ринку можна телефони vertu, копії Верту, копії телефонів які практично нічим не відрізняються від оригіналу зовні і за функціями, але коштують в рази дешевше. Зрозуміло, при детальному розгляді відмінностей маса, але щоб показати всім свою спроможність, вистачить і копії. Адже телефон досить рідкісний і навряд чи хтось буде розглядати його.

А тепер повернемося до оригінальних Vertu і подивимося, чим же вони можуть похвалитися. Він отримав першокласний екран, тонкий корпус і продуманий дизайн. Гаджет має сапфірове скло, титановий корпус і вставки з натуральної шкіри. Користуватися ним не тільки дуже зручно, але і дуже приємно.

Шкіра використана для обробки задньої поверхні смартфона. Це робить його абсолютно не слизьким і він відмінно сидить в руці. Але навіть якщо гаджет випадково випаде з рук і впаде, то він навряд чи отримає ушкодження, так як сапфірове скло і титан, це дуже міцні матеріали. Вони набагато міцніше заліза і не боятися ніякого впливу, навіть якщо телефон постійно буде знаходитися в сумці або кишені разом з ключами, монетами та іншими дрібницями.

Окремо відзначимо, що корпус смартфона дуже гладкий. Щоб досягти цього інженери витратили дуже багато часу і сил, але домоглися бажаного результату.

В якості операційної системи використовується знайома багатьом Android. Але звичайно у виробника є своя фірмова оболонка Vertu. У власників смартфона є можливість установки різних додатків, але і базовий набір програм, заставок, мелодій і різних ефектів дозволяє налаштувати гаджет відповідно до свого смаку, зробивши його унікальним.

Серед недоліків даної моделі експерти виділяють занадто маленький розмір екрану. На їхню думку виробнику давно пора збільшити діагональ, так як сучасні тенденції електроніки йдуть саме цим шляхом. Також у даній моделі під клавішами управління є шкіряна вставка. Вона виглядає дивно, так як не несе жодної функції, крім естетичної. Її можна було б прибрати, замінивши якимись функціональними елементами, або зовсім можна було вкоротити розмір корпусу.

На цьому все, вибирайте тільки кращі смартфони згідно вашим смакам і вимогам.


Не пропустіть