Силіконові мастила

Силіконова змазка це сучасний водонепроникний продукт, який виготовлений методом комбінування загустителя і спеціального силіконового масла. Головне діюча речовина мастила це Поліметилсилоксанові рідина, яка відрізняється інертністю і вибухобезпечністю, а також вона не надає токсичного впливу на слизові оболонки очей і шкіру людини.

Більш того, завдяки даній рідини в силіконових змащеннях на оброблюваної нею поверхні утворюється суцільний полімерний шар з молекул силікону. Саме це робить поверхню водонепроникною і ковзної. застосування Всі силіконові мастила вже давно стали популярними в застосуванні в різних сферах техніки і науки, завдяки їх відмінним експлуатаційним характеристикам. Наприклад, захисно-мастильні склади успішно застосовуються для змащування прессформ з металу, а саме у виробництві гумово-технічних і пластмасових виробів, а також при литті сплавів з алюмінію під тиском. Крім того, вони відмінно підходять для обробки обертових і тертьових деталей і для змазування фильер в хімічному виробництві волокон.

Варто відзначити, що сучасна силиконовая мастильні покриття можна використовувати і в побуті, обробляючи, наприклад, лакофарбові покриття кузовів, шин, панелі приладів і інших деталей автомобіля. Крім того, вони відмінно пом’якшують і захищають від вологи дверні петлі і замки, а також вироби зі шкіри. Переваги їх використання Головна перевага силіконової змазки це не схильність до старіння її матеріалу. Завдяки цьому вони і стали з’являтися кращими сучасними Гідроізолятор. Більш того, вони мають ще й високу адгезію, що дозволяє їм без особливих зусиль утримуватися на оброблюваних поверхнях, при цьому не стікати і зберігати концентрацію.

Кожна деталь, що має фрикційну навантаження і постійна взаємодія з вологою, в обов’язковому порядку повинна бути оброблена силіконовою змазкою, яка продовжить її експлуатаційний термін.

Область застосування даних мастил досить широка, але з метою отримання більш досконалого результату від застосування даної мастила, потрібно віддавати перевагу засобам тільки перевірених і відомих виробників.


Не пропустіть