Як вибрати наручний чоловічий годинник?

Попереду свята, думаю кожен чоловік хотів би отримати для себе в подарунок якісні наручний годинник Цей аксесуар вже давно втратив свою важливість в плані функціоналу, але все більше набирає значення в плані статусності.

Якісні наручний годинник підкреслюють статус чоловіка, тому не варто купувати найдешевші моделі. І так, на що варто звернути увагу при покупці такого важливого аксесуара.

В першу чергу необхідно вирішити який бюджет ви плануєте при купівлі. Переглянути ціни на годинники відомих брендів можете на сайті сайт http://timeshop.com.ua/. Від цього залежатимуть усі ключові параметри. Перша складова це механізм. Є досить широкий вибір. Найпоширеніші це наручний годинник механічні. Вони вважаються найбільш точними і досконалими. Недолік у тому, що вам потрібно буде їх регулярно заводити. Також механізм може бути кварцовим і електронним. Недолік у тому, що може сісти батарейка і її потрібно буде міняти.

Далі йде матеріал з яких виготовлені годинник. Найдорожчі виготовляються з дорогоцінних металів, титанового сплаву, стали. Дешеві корпусу виробляють з дешевих металів, полікарбонатів. Відповідно вам потрібно буде вибрати корпус в залежності від Вашого бюджету і стилю. Наприклад, до костюму будуть краще підходити класичних годинник, до спортивного костюму буде більш логічним електронний годинник.

Важливою складовою є також ремінець годин. Він може бути виготовлений з різних матеріалів. Традиційно найпопулярніші шкіряні ремінці. Це вважається класикою, але також вони можуть бути сталевими, гумовими з тканини, пластмаси та багатьох інших матеріалів. Найбільш зносостійкими є металеві браслети. Недолік шкіри в тому, що з часом вона протирається в області застібки. Але в будь-якому випадку, ремінець можна замінити.

Також Вам прідетс я визначиться з брендом. Найвідомішими і дорогими вважаються швейцарський годинник. Виробникам з цієї країни вдалося домогтися фактично досконалості у виробництві точних механізмів, але це має певну ціну. Найдешевшим варіантом є китайські виробники, але і якість, як правило, на невисокому рівні.

На сьогоднішній існує величезний вибір чоловічих наручних годинників, на будь-який смак і бюджет. Питання носить більш індивідуальний характер. Ціни на наручні годинники можуть бути абсолютно різні від декількох доларів і фактично до нескінченності. Крім того, ціна не завжди залежить від якості. Тому рекомендуємо вибирати золоту середину в залежності від вашого смаку.


Не пропустіть