Ремонт рульового управління

Ремонт рульового управління складний. Свідомим автовласникам не доводиться пояснювати, чому самостійно або із залученням кустаря, наприклад, сусіда по гаражу, із завданням не впоратися.

Важливо завжди пам’ятати: рульове управління одна з найважливіших (поряд з гальмівною), систем будь-якого транспортного засобу Вона включена в перелік обов’язкових для перевірки при проходженні ТО.

При найменших поломки рульового управління вам не видадуть діагностичну карту і відправлять в ремонтний бокс. Страховики відмовлять вам у оформленні ОСАЦВ і КАСКО, тому що ви не зможете забезпечити загальну безпеку на дорогах. Якщо ця система виходить з ладу подальша експлуатація ТЗ заборонена законом. Помилки при ремонті ваші власні або обраного вами кустарного майстри не позбавлять вас, власника або водія ТЗ, від відповідальності, якщо з вашої вини, через неполадки в рульовому управлінні після некоректного ремонту відбудеться ДТП.

Про важливість професійного підходу до ремонту рульового управління

За своєю складністю і значущістю для забезпечення безпеки руху ремонт рульового управління можна порівняти з ремонтом силового агрегату, зчеплення, коробки передач та інших життєво важливих вузлів і агрегатів автомобіля.

Ви можете механічно замінити якийсь елемент в рульовому управлінні, який, на ваш погляд, створює проблему, а потім виявите, що проблеми стали куди серйозніше. За втручання дилетантів виходять з ладу цілі системи автомобіля, а комп’ютер взагалі «сходить з розуму»!

Якщо ви готові в комплексі вирішувати проблеми, створені гідро- або електропідсилювачем керма, рульовим колесом (в авто спортивного типу, наприклад, навіть його діаметр не можна міняти), і іншими конструкційними елементами, то зробіть спробу вирішити питання ремонту рульового управління самостійно. Не готові? Довірте вирішення питання професіоналам! Ми чекаємо вас на нашому автосервісі в СПб. Чим раніше ви звернетеся з появою ознак поломки тим краще. Сам ремонт проходить простіше і швидше, витрати на нього мінімальні. Не доводьте до евакуатора або буксирування на жорсткому зчепленні.

Не готові? Довірте вирішення питання професіоналам – http://steering.com.ua/. Чим раніше ви звернетеся з появою ознак поломки – тим краще. Сам ремонт проходить простіше і швидше, витрати на нього – мінімальні. Не доводьте до евакуатора або буксирування на жорсткому зчепленні.


Не пропустіть