Машина в прокат – це зручно і доступно

Є багато ситуацій, коли необхідно скористатися прокатом автомобіля. Зустріч і супровід ділових партнерів, весільний кортеж, та й просто поїхати з сім’єю або друзями відпочити. Ось чому аренда авто Rent24ua.com стає все популярнішим. Це зручно, надійно і недорого. Все більше жителів столиці орендують автомобілі, щоб вирішувати свої ділові або побутові потреби. І з кожним днем їх кількість тільки збільшується. У вас теж виникла необхідність в оренді авто? Якщо ви до цих пір тільки чули про таку послугу, але жодного разу їй не скористалися, то прийшов час і вам оцінити зручність сервісу прокату авто.

Отже, з причиною оренди ви визначилися. Тепер виберіть клас автомобіля для вашої потреби. Якщо це ділова зустріч, то, можливо, вам знадобиться авто бізнес класу. А якщо це виїзд компанією, то вам підійде мінівен. Або вам потрібні автомобілі для весільного кортежу – вони теж є в наявності. Залишилося тільки вибрати конкретну марку і модель автомобіля.

Тепер вирішите, чи будете ви користуватися послугами водія чи ні. Ситуації бувають різні, аж до комбінованих варіантів. Тобто, в будь-який момент оренди, ви можете додати цю послугу або відмовитися від неї. Тільки обговоріть це питання заздалегідь.

Ось, в принципі, і все. Кілька слів про загальні вимоги, що пред’являються до орендаря автомобіля. По-перше, вам повинно бути не менше 19 років, і стаж водіння від 1 року. По-друге, у вас попросять паспорт, водійське посвідчення і другий документ на вибір. Решта подробиць, в тому числі і про вартість прокату, вам розкажуть під час укладання договору.

Як бачите, прокат авто – це зовсім не складно. Мінімум часу на оформлення замовлення, різні, зручні способи оплати, величезний вибір автомобілів і додаткових послуг. При всьому при цьому, ви уникаєте таких неприємних процедур, як заповнення цілого оберемка паперів. І зовсім не переживаєте про страховку і технічному обслуговуванні. Все це вже включено у вартість оренди. А якщо ви станете постійним клієнтом компанії, то з кожною новою орендою користуватися послугами буде все вигідніше. Вас чекає безліч бонусів, знижок та акцій.

Залишилося тільки заїхати в найближчий до вас пункт прокату, оформити договір, взяти свій автомобіль і в повній мірі насолодитися всіма перевагами поїздки. А ми подбаємо за вас про все інше. Щасливої ​​дороги і до нових зустрічей!


Не пропустіть