Як вибрати жалюзі для квартири?

Сьогодні в оформленні домашнього інтер’єру все частіше використовуються жалюзі. Вони легко миються і створюють бажане затемнення в квартирі. У наш час існує величезна кількість видів жалюзі. При виборі типу конструкції, матеріалу і колірного оформлення потрібно враховувати призначення кімнат, їх розміри і обстановку. Також особливу увагу потрібно приділити розмірами віконного отвору і типу конструкції. Переглянути асортимант можете на жалюзи Днепропетровск.

Для кухні підійдуть жалюзі, які мають підвищену вологостійкість і легко знімаються для чищення. Вони повинні бути виконані з пластикової та алюмінієвої ламелі. Такі матеріали спеціально проходять брудовідштовхуючим обробку.
Для спальні потрібно вибирати жалюзі, які створять м’яке освітлення в денний час, а в темний час доби створять захист від вуличного світла, автомобільних фар і білих ночей. Адже правильно підібрані жалюзі в спальні допоможуть забезпечити міцний і здоровий сон. Таку повну ізоляцію допоможуть створити рулонні жалюзі з тканин блекаут.

Підбір жалюзі для дитячої кімнати повинен враховувати кілька факторів. Жалюзі повинні не тільки добре захищати від зовнішнього світу, але нести в собі і ігрову функцію. Відмінним варіантом стануть фотожалюзі.

У ванній кімнаті жалюзі можуть виконувати дві функції. Перша – це захист від світла і сторонніх очей, а друга – приховування труб каналізацій і водопроводу. Це оптимальний варіант для маленьких приміщень, так як їм не потрібно вільний простір для стулок. При відкритих стулках вони повністю відкривають отвір, а при закритих він повністю закривається.

Часом буває непросто вибрати жалюзі для вітальні. Адже вони повинні не тільки елегантно виглядати, але і гармоніювати з обстановкою. В даний час в дизайні вітальні все більше переваг віддається НЕ фіранками, а саме жалюзі.

Якщо у вітальні стоїть домашній кінотеатр або телевізор, то можливо сонячні відблиски будуть заважати комфортному перегляду. Таку проблему можуть вирішити жалюзі Роллайт, які ідеально впишуться в будь-який інтер’єр. Вони кріпляться на віконну раму і виглядають з будь-якими шторами. У них знайшла поєднання не тільки декоративна, але і захисна функція. Дуже оригінально виглядатимуть жалюзі з бамбука. Вони дуже зручні у використанні, стійкі до сонячного світла і виконані з легкого матеріалу. Найпоширенішим варіантом для вітальні є вертикальні жалюзі, які зроблені з тканини. Вони будуть дуже гармонійно виглядати з шторами в стилі модерн.


Не пропустіть