Що зробити купити нову турбіну або відремонтувати стару?

Двигун працює справно, поки отримує своєчасне сервісне обслуговування. У разі якщо турбокомпресор виходить з ладу, винні неякісне масло і сторонні предмети в турбіні, а через неполадки двигун не може працювати на повну потужність, виникає дим з вихлопної системи, збільшується витрата масла та багато інших неприємностей.

Двигуни, оснащені турбокомпресорами, при неправильній експлуатації часто виходять з ладу. І першим, що «летить» це сама турбіна. купить турбину або відправити в ремонт стару? Це питання задає собі кожен автомобіліст, який зіткнувся з несправністю турбіни.

У більшості випадків ремонт турбіни обходиться дешевше. Визначити, чи можна зіпсовану турбіну відремонтувати, вам допоможуть на кожному автосервісі, що спеціалізується на подібних роботах. Багато деталей в турбокомпресорі практично не зношуються. Але якщо поломка серйозна і ремонт просто неможливий або нераціональний, доведеться все-таки купити турбіну. Найкраще, звичайно ж, віддати перевагу оригіналу і купити турбіну, яка ідеально підійде для вашого двигуна і не створить в майбутньому проблем. Якщо ж цінник оригінального устаткування занадто високий, можна розглянути його аналоги. Але в цьому випадку ви не отримаєте ніяких гарантій в подальшу стабільну роботу двигуна вашого автомобіля.

Перед тим, як купити турбіну і встановити її, обов’язково потрібно з’ясувати причину поломки старої. Для цього зіпсовану деталь потрібно віддати на діагностику. Без усунення джерела проблеми поломка незабаром повториться.

Знайти хорошу турбіну можна в спеціалізованих автомобільних магазинах, або ж в сертифікованих ремонтних майстерень.

При виборі цієї важливої ​​запчастини обов’язково звертайте увагу не стільки на її вартість, скільки на інформацію про виробника.

При необхідності кваліфіковані менеджери магазинів завжди дадуть вам потрібну інформацію з тієї чи іншої моделі турбокомпресора.


Не пропустіть