Міжнародні перевезення вантажів автомобільним транспортом

Міжнародні перевезення товарів основним і пріоритетним напрямком діяльності будь-якої великої логістичної компанії. Це важлива складова зовнішньоекономічної роботи логістики.

Загальний опис напряму

Міжнародні вантажні перевезення автотранспортом сьогодні вважаються найпопулярнішим, рентабельним і поширеним видом відправки в міжнародному сполученні. Вони вигідно відрізняються тим, що дозволяють транспортувати продукцію, буквально, “з рук в руки”, що має сприятливий результат як на збереження відправки, так і на швидкості її прибуття. Подібна послуга дозволяє обходитися без складів тимчасового зберігання та перевалок. Крім того, не потрібно витрачати додаткові кошти на підписання потрібних документів.

Автомобільні вантажоперевезення (міжнародні) найбільше затребувані для роботи з такими країнами, як Російська Федерація, Білорусь, Казахстан, Узбекистан і країни Близького Сходу.

За останні кілька років збільшилася тенденція транзитних відносин між українською державою, СНД і Європою Якщо в найближчому майбутньому європейський ринок все ж стане відкритим, ставши вільною торговельною зоною, международные грузовые перевозки зможуть різко вийти на новий якісний і більш високий рівень обслуговування.

Компанія з вантажоперевезень повинна забезпечити виконувати такі вимоги:

оперативність: швидка і своєчасна доставка в максимально стислі терміни і в повній комплектації;
пунктуальність;
грамотне оформлення всієї необхідної документації;
повний контроль доставки вантажу;
конкурентоспроможні ціни;
індивідуальний підхід в роботі;
висока якість сервісу;
відмінне знання митного законодавства різних країн світу, завдяки чому вантаж своєчасно доставляється в потрібне місце і можна на законних підставах значно зменшити ціну на оформлення та оплату за перевантаження на митниці;
вибір найбільш підходящого транспорту з обширного автопарку;
збереження вантажу.


Не пропустіть