Підсилювач сигналу стільникового зв’язку

Слабкий сигнал не тільки робить розмову по телефону некомфортним і заважає роботі, але і шкодить здоров’ю – доведено, що в умовах поганого прийому мобільник стає джерелом небезпечного для здоров’я опромінення. Вирішує проблему підсилювач сигналу стільникового зв’язку. Цей пристрій примножує потужність в кілька разів, тим самим забезпечуючи в житловий або виробничій зоні впевнений прийом відразу декільком телефонами.

Що таке Репітер посилення зв’язку
усилитель сигнала сотовой связи gsm – цей пристрій, що повторює отриманий від базової станції сигнал і ретранслює його для подальшого прийому антенами мобільних пристроїв. В основі репитера лежить двосторонній підсилювач сигналу стільникового зв’язку. Залежно від типу радіохвиль, розрізняють репітери GSM-900, 1800; 3G; 4G; CDMA. Як і стільникові телефони, ці пристрої можуть підтримувати роботу в декількох діапазонах. Але при покупці важливо орієнтуватися на базову станцію, розташовану поблизу будинку, і можливості свого телефону або мобільного модему. Підсилювачі стільникового зв’язку можуть бути вбудованими в систему мобільного інтернету це рішення допомагає помітно підвищити швидкість особливо в мережах 3G і 4G. Відомо, що від стабільності і рівня потужності залежить швидкість і комфорт роботи.

Що потрібно для посилення мобільного зв’язку

Одного репитера для отримання результату мало, необхідно доповнити підсилювач стільникового зв’язку зовнішньою антеною, яка буде отримувати сигнал від станції провайдера. Пристрої з’єднуються між собою кабелем. Антену вибирають в залежності від стандарту мобільного зв’язку, віддаленості від базової станції і особливості ландшафту, з огляду на можливість заглушення і відображення сигналу. Це завдання краще вирішувати разом з фахівцями, так як занадто потужна антена може дати зворотний ефект.

Другий важливий момент – внутрішні антени, які стають для абонентського обладнання локальними станціями. Внутрішні антени тримають зв’язок безпосередньо з мобільними телефонами і модемами. Таким чином, стільниковий апарат завжди знаходиться в зоні стабільного прийому, забезпеченого особистим обладнанням.

Де можна використовувати підсилювачі зв’язку

Підсилювач стільникового зв’язку можна використовувати в міській квартирі, заміському будинку, офісній будівлі, торговому центрі. Це справжній порятунок для кафе, перукарень, магазинів і навчальних центрів, розташованих в підвалах і напівпідвальних приміщеннях, де зв’язку не буває взагалі. У нашій компанії ви можете підібрати пристрій мобільного зв’язку для будь-яких цілей. Наші фахівці підберуть для вас оптимальний варіант для будь-яких цілей. У продажу завжди є як окремі елементи, так і готові для установки комплекти.


Не пропустіть