АВТОВИКУП: ЩО НЕОБХІДНО РОЗУМІТИ ПРО ТАКУ ПОСЛУГУ?

Реалізувати власний авто в будь-якому перебуванні і за оптимальною вартістю – до даного хочуть дуже багато автолюбителів. Завдання такої реалізації цілком зрозуміла. Кому-то негайно необхідні грошові кошти, а хтось давно хоче замінити власне старе авто на нове, більш сьогоднішнє і поліпшене. В області автопродажів оголошень про викуп авто надаватися все менше. Чи рентабельне реалізовувати власного “залізного коня” за допомогою Автовикуп? Про це ви дізнаєтесь нижче.

Зараз таку послугу, як автовикуп, проводять велику кількість організацій, які працюють на торгівлі б / у авто, і займаються запчастинами і відновленням автомашин, що потрапили в ДТП в цілях їх продажу.

У зону відповідальності цих організацій входить покупка такого рухомого майна, як:
свіжі автомашини, що розташовуються в позику;
машини, які тонули і палали;
автотранспорт після ДТП;
старі авто, є майже антикваріатом.

Чому автовикуп притягує багатьох?

Більшість власників автомобілів звертаються в організацію, яка займається Автовикуп, логічно. Так як переваги цієї послуги важливі. Операція продажу за авто складається з декількох кроків. І стартує вона з дзвінка в організацію. За телефонним номером замовник подає всі відмінні риси власного “чотириколісного друга”, потім організація відразу ж називає вартість викупу. Слід зазначити, що вартість представлять приблизно. У разі, якщо сукупність цілком застосовна, до замовника їздить фахівець для того, щоб в точності визначитися з вартістю і оформити всі потрібні папери. Перевага Автовикуп полягає в тому, що працівники компанії допомагають оперативно зняти авто з обліку, і розрахуватися будь-яким зручним способом, будь то доступними або через карту.

Також, ця послуга різниться присутністю подібних вигод, як:
швидкість. Послуга надається досить високоякісно і оперативно. У менеджера немає потреби втрачати власне дороге час на те, щоб давати оголошення і регулярно демонструвати власний авто потенційним покупцям;
немає потреби інвестувати встановлену суму в передпродажну підготовку.

Дефекти Автовикуп

Крім позитивних сторін, послуга Автовикуп має і певні дефекти. Перш за все, вартість на авто, яку називає інструктор, вважається незначно підвищеної. Але автоексперт може знизити початкову вартість до 10%. По-друге, є організації, які призводять певні обмеження на автовикуп . Наприклад, далеко не кожен придбає авто з обрізаними номерами або авто без реєстраційних паперів.

Кому автовикуп вигідний?

Автовикуп – збалансований варіант реалізації авто для певних власників автомобілів. Ця послуга відмінно підходить для тих, хто має “автомобіль на ходу”. Так як реалізувати таку автомашину на ринку значно важче і затратним.

Також, Автовикуп підійде для власників свіжих авто, потерпілих в ДТП. Часто компанії, що займаються Автовикуп, можуть порадити за частину авто набагато більшу суму, ніж, наприклад, страхова організація.

Також автовикуп відмінно підходить для тих, кому негайно необхідні готівкові грошові кошти. У разі, якщо реалізація нетермінова, можна трохи почекати, повідомивши граничну вартість і в кінцевому підсумку торгу отримати відмінну суму.


Не пропустіть