Головні переваги покупки квартири в новобудові

Експерти по нерухомості позначили основні плюси придбання житла в новобудовах.

Купівля квартири або комерційної нерухомості завжди ставилася до серйозних процесів, що вимагає не тільки великої кількості грошей, вільного часу на пошук найкращого варіанту, але й нервуванням. Зараз вже набагато простіше знайти житлоплощу або приміщення під магазин, склад, офіс, перукарню і так далі, де представлено безліч пропозицій з різноманітними характеристиками і оптимальними цінами. Приміро ЖК «Krona Park» в Броварах – полное описание новостройки

Чому краще купувати нерухомість в новобудові:

1. Ви будете першим господарем і це важливий аспект. Напевно, немає такої людини, яка не мріяла б про власну нерухомості. Але як же часто люди стикаються з тим, що купили «негарну» квартиру в старому будинку. Тому, якщо вам такі проблеми не потрібні, тоді краще придивіться до первинної нерухомості.

2. Зручне планування. У новобудовах немає кухонь 2*2 і вузького коридору, як в старих будинках, де не розвернутися, не повернутися одній людині, а вже про двох або трьох домочадців і зовсім мови бути не може. Купуючи нерухомість на вторинному ринку, вам доведеться миритися вже з тим, що є, або ж робити ремонт, перепланування, втягуючись в паперову тяганину з органами влади і все це затягнеться не на один місяць.

3. Набагато простіше робити ремонт. У новобудовах всі комунікації, труби, лінії, дроти, вже прокладені на момент здачі будинку в експлуатацію. Вставлені вікна, стіни і стелі рівні, тому потрібно все поштукатурити, покласти плитку і наклеїти шпалери, а на підлозі зробити стяжку і ламінат укласти. Цей процес теж займає час і гроші, але зате вам не потрібно буде займатися ще й демонтажем всього того, що є в приміщеннях вторинної нерухомості.

4. У новобудові немає потреби утеплювати стіни. Зараз практично у всіх об’єктах житлової та пестив ой нерухомості додатково зовні утеплюють стіни. Якщо ви зважилися купити квартиру, зверніть увагу на новобудови в центрі Києва , там ще в процесі будівництва були враховані потреби потенційних покупців, тому ізоляція на вищому рівні. У вашому будинку буде не тільки тепло, але ще і вдасться вам заощадити на оплаті за опалення, споживання якого набагато нижче, ніж у вторинній нерухомості.

5. Первинна нерухомість дозволить її господареві створити свій власний дизайн-проект інтер’єру , що не завжди можливо у вторинному об’єкті житла.


Не пропустіть