Як вибрати дорогий подарунок для чоловіка?

Чоловікам, як і жінкам приємно отримувати подарунки. Вони готові радіти скромним подарункам, які подаровані від душі, але від дорого подарунка позитивних емоцій буде набагато більше. Щоб здивувати коханого чоловіка, зробити презент потрібній людині або колезі по роботі.

Щоб не вдарити в бруд обличчям і подарувати щось варте уваги, треба грамотно оцінити ситуацію і прорахувати всі можливі варіанти. Багато відмінних подарунків на сайті valencia.com.ua Від чого варто відмовитися при виборі дорого подарунка.

Найбільш небажаними подарунками для чоловіка може стати парфум, тому що кожна людина індивідуальна і те, що подобатися вам, зовсім не обов’язково сподобатися людині якому цей подарунок призначався. Ще одна категорію товарів, від якої варто відмовитися, канцелярські товари. Якщо подарунок призначається колезі по роботі або комусь із вищого керівництва, дуже ймовірно, що подібні подарунки дарувалися неодноразово і навряд чи ви зможете цим когось здивувати і порадувати. Одяг теж не слід дарувати так само як і з парфумом все індивідуально, і можливо що річ просто не підійде за розміром тоді подарунок принесе лише розчарування. Солодощі люблять жінки, і будь-яка жінка навіть від маленької шоколадки буде в захваті, а ось з чоловіками все набагато складніше. Вони не звикли до таких подарунків і солодке для них лише додаткова можливість перекусити.

Яким подарунком можна здивувати?

А ось здивувати можна індивідуальним подарунком, при погляді на який згадувати будуть тільки вас. Щоб подарунок був доречний і порадував того, кому він призначається, добре б врахувати всі переваги того чоловіка. Якщо це ваш начальник, напевно ви знаєте, а може він і сам не раз обмовився, що хоче купити і не може в силу обставин, наприклад, нова марка телефону. Іноді чоловіки збирають колекцію, наприклад, холодної зброї, можливо порцелянові фігурки, монети або просто колекціонують дорогий і елітний алкоголь. Тоді все що вам потрібно це просто сходити і купити що-небудь новеньке. Дорогим і доречним для будь-яких випадків, будь то підвищення по службі або ювілей, буде подарунок з дорогоцінних металів. Ви можете подарувати перстень з каменем або амулет, можливо, це будуть дорогі запонки.

Книги та картини це безпрограшний варіант. Тільки ці подарунки повинні бути справді цінними, а не просто перша-ліпша книга з полиці. Вибирати потрібно щось особливе, ексклюзивне і рідкісне.

Хорошим подарунком можуть стати ікони, родовід книга, портрет, ексклюзивні сувеніри.


Не пропустіть