Компресор це річ, яка стане в нагоді в будь-якому господарстві

Технічний прогрес просувається, з часом характеристики повітряного компресора поліпшуються, тому що кожен виробник прагне пропонувати тільки кращий товар.

Перед придбанням цього товару на http://prom-kompressors.com.ua/, визначивши спочатку, в якій сфері він вам необхідний, дуже важливо приділити увагу технічним характеристикам. Саме такі характеристики допомагають зрозуміти, що з себе представляє кожна модель компресора.

Компресор це пристрій для виробництва стисненого повітря. За своєю конструкцією і принципом роботи, за сферою застосування компресори бувають різними.

Варто відзначити, що поршневі компресори найпоширенішим видом компресорів.

Які ж переваги вони мають перед іншими конструкціями? Перш за все, це високий рівень безпеки і проста стабільна робота. І головне відсутність шкідливих викидів. Це дозволяє використовувати їх для роботи в закритих приміщеннях. Так, для фарбування шляхом розпилення автомобілів або різних деталей. А також економити лакофарбові матеріали та фарбувати рівномірно поверхню.

Поршневі компресори застосовуються на НЕ великих виробництвах. У комунальних і дорожніх підприємствах для прокладки водо і газопроводів. У харчовій промисловості для перекачування рідин. У текстильній промисловості, де стиснене повітря використовується для текстильних верстатів, при виробництві м’яких та корпусних меблів. Безмасляні поршневі компресори використовуються в медицині в фармацевтиці, в стоматології, для інгаляцій.

Поршневий компресор незамінний помічник у побуті. Але вибираючи його, важливо пам’ятати, що універсальних побутових компресорів немає, тому що використовуються вони в побуті в різних цілях. Фахівці радять, що для домашнього застосування досить вибирати апарат, який створює тиск близько 6-8 атмосфер. В цілому ж для побутового використання (в гаражі, на дачі або у власній майстерні) досить вихідний продуктивності в 300-400 л хв.


Не пропустіть