Товари для невеликого бізнесу: чи варто продавати гаманці?

Якщо хочеться почати невеликий бізнес з продажу аксесуарів, варто придивитися до гаманців. Це ходової і вигідний по вкладеннях товар. Починати торгівлю аксесуарами можна з гаманців. Такі вироби чудово розкуповуються, користуються попитом. А вже потім можна буде додати в асортимент щось інше.

Сьогодні практично кожна людина хоча б один раз замислювався про те, щоб організувати власну невелику справу. При наявності скромного капіталу і відсутності таланту до великих стартапам найвигідніше сфокусуватися на продажах. Торгувати можна будь-якою продукцією, і один з вигідних і прибуткових варіантів – це гаманці.

Чому варто зробити ставку на ці аксесуари?

Для цього є кілька причин:
Вигода оптової купівлі. Необов’язково вибирати вироби з натуральної шкіри або дизайнерські дорогі варіанти. Досить просто придивитися до стильним моделям з мас-маркету та середньої цінової категорії. Тобто вкладення в бізнес мінімальні.
Проста продаж. Реалізовувати гаманці можна через будь-які групи в соціальних мережах, за оголошеннями на сайті продажів і т. Д. Це стане хорошим стартом для того, щоб трохи пізніше створити вже більш серйозну торговельну точку з великим оборотом і численними товарами.
Ніяких проблем з пошуком постачальника. Щоб закупити свою першу партію або поповнити існуючий асортимент, потрібно лише зазирнути. Всього кілька кліків, і залишиться просто дочекатися замовлення.
Зацікавленість клієнтів. Гаманці потрібні абсолютно всім: і чоловікам, і жінкам будь-якого віку, з будь-якими професіями. Це універсальний подарунок, корисна і зручна річ. А останнім часом у жінок стало модним підбирати такі аксесуари під сумки, щоб вони між собою поєднувалися. Це тільки на руку продавцям, адже покупниці не зупиняються на одну новинку – вони часто заглядають в магазин за обновкою.
Мінімум проблем зі зберіганням. Починати продажу з гаманців добре ще й тим, що такі вироби не займають багато місця. Вони компактні, невеликі – досить звільнити кілька полиць в шафі, щоб скласти всю партію. Більші речі віднімають простір, доставляють незручності, а часто вимагають і оренди складу. Але для новачка в бізнесі це не завжди просте питання, так що почати треба з чогось негабаритного.

Купівля гаманців оптом – хороший варіант, якщо хочеться почати свою невеличку справу або розбавити асортимент магазину, в якому таких товарів поки не було. А вигідні умови придбання дозволять кожному підприємцю непогано заробити на подальшому продажі. Це проста, але дієва схема, яка вже давно перевірена великою кількістю заповзятливих людей.


Не пропустіть