ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ЛИТИХ ДИСКІВ

Литі колісні диски – дуже популярний продукт, який виробляється з різних сплавів металу на підставі алюмінію. Одним з головних достоїнств легкосплавних дисків виступає їх зовнішній вигляд. На відміну від штампованих сталевих дисків, та й у порівнянні з кованими дисками , литі виграють за рахунок більш яскравого вигляду і широкого модельного ряду, який пов’язаний з найрізноманітнішими квітами і дизайном. Литі диски зможуть прикрасити ваш автомобіль своїм бездоганний видом і тонким почуттям стилю. Переглядаючи різні моделі легкосплавних автодисків на диски Vianor, ви зможете підібрати саме те, що найближче вам і вашій машині по стилю.

Завдяки сучасному обладнанню та високій точності на всіх етапах виробничого процесу, вам не доведеться турбуватися за можливі проблеми при балансуванні коліс. Крім того, це дозволяє істотно продовжити термін служби підшипників і рульового приводу. За рахунок більш легкої ваги (у порівнянні зі сталевими), литі диски знижують інтернів, що дозволяє вашому автомобілю набагато швидше розганятися і гальмувати, підвищуючи загальну керованість транспортним засобом і економити паливо.

Легка вага литих дисків є одним з головних переваг, але в той же час виступає в якості ключового нестачі. Легкосплавні диски досить крихкі і при сильних ударах на них можуть утворюватися тріщини або вм’ятини. Виконати прокатку або ремонт таких дисків можна далеко не скрізь і обійдеться вам це задоволення не дешево. У разі того коли диск не підлягає ремонту вам швидше за все доведеться обзавестися новим комплектом, так як купити диски поштучно досить проблематично.

Серед безлічі брендів, які займаються випуском литих дисків найбільшу ударостійкість показала продукція компаній: JT і WSP Italy . Великий асортимент литих дисків відрізняється широким діапазоном цін, які на порядок вище, ніж у сталевих побратимів. Навіть не дивлячись на невеликі недоліки, легкоспавние диски міцно зміцнили свої позиції на ринку і користуються величезною популярністю у водіїв у всьому світі.


Не пропустіть