Вантажоперевезення: Як вибрати транспортну компанію

Транспортні компанії на сьогоднішній день готові надати великий перелік різних послуг на ринку вантажоперевезень. Якщо ви звернетеся до спеціалізованої фірми, то навіть складний вид переїзду (квартирний або офісний) пройде для вас набагато швидше зручніше. Деякі транспортні компанії грузоперевозки киев готові зробити його протягом одного дня.

Кожен з нас розуміє, що час – це гроші. А значить заощадивши час на переїзді завдяки послугам транспортної компанії ви вчинили дуже мудро з економічної точки зору. Але оскільки ринок вантажоперевезень дуже популярний, то і тут розвелося дуже багато недобросовісних фірм. Особливо багато останнім часом з’явилося оголошень від «приватників». У таких людей зазвичай в наявності тільки одна машина, природно працюють вони неофіційно і ніякого офісу у них немає. Вони звичайно запропонують вам свої послуги за нижчою ціною. Але пам’ятайте, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. І у «приватників» є ряд істотних недоліків, які потрібно враховувати:

1) Ні про яку відповідальність «приватника» за ваш вантаж і мови бути не може. Якщо щось трапиться, то збитки ви будете покривати зі своєї кишені.

2) Природно ніякого договору ви з вами не укладають. А значить фіксована ціна послуг ніде не прописана. Тож не дуже дивуйтеся, якщо після закінчення переїзду з вас зажадають набагато більшу суму.

3) Ніякої гарантії того що ваш вантаж буде доставлений в цілості й схоронності, а головне вчасно немає.

Так що сто разів подумайте, перш ніж довірити свій вантаж «приватнику». В результаті ви можете програти набагато більше ніж заощадили. Тому краще звертайтеся за послугами до перевірених транспортним компаніям, офіційно чинним в вашому місті. До того ж в більшості транспортних компаній по мимо послуг з транспортування вам запропонують і додаткові послуги, такі як упаковку, допомога вантажників, страхування, кваліфікований експедитор і т.д.

До того ж звертаючись в транспортну компанію ви укладаєте з нею договір, в якому чітко прописані основні моменти, починаючи від термінів виконання та закінчуючи відповідальністю сторін. Клієнту обов’язково будуть надані гарантії того, що вся робота буде виконана кваліфікованими фахівцями і без порушень умов договору.

Так що не варто економити на послугах транспортної компанії. Зрештою можливі втрати можуть стати значно більшими.


Не пропустіть