Який автохолодильник краще купити в машину?

Весняний сезон для автовласників – це не тільки технічна підготовка машини до літа, але і хороший привід згадати чи є в холодильник автомобильный. Адже відсутність в спеку можливості ковтнути прохолодні напої, або прийшли в непридатність за кілька годин подорожі продукти здатні на тривалий час зіпсувати настрій від поїздки.

Ми розповімо про те, які бувають автомобільні холодильники: особливості їх влаштування, функціональні можливості, експлуатаційні характеристики, переваги і недоліки кожного виду.

Ще ви дізнаєтеся, як правильно вибирати автомобільний холодильник виходячи з потреб власника авто і / або його сім’ї і місткості самої машини; а також, які виробники автохолодильників добре зарекомендували себе на ринку. Відповіді на ці питання допоможуть у виборі та купівлі автомобільного холодильника.

5 критеріїв вибору автомобільного холодильника
Критерії вибору автомобільного холодильника

При виборі автомобільного холодильника (як, втім, і для будь-якого побутового товару), потрібно, перш за все, зрозуміти, для чого саме він вам потрібен.

Якщо автомобіль призначений в основному для ділових поїздок одного-двох чоловік, можливо, буде досить невеликий сумки-холодильника ємністю 3-6 літрів для прохолодних напоїв і кількох сендвічів.
Якщо ж має бути періодично перевозити запас швидкопсувних продуктів для великої родини (або компанії мисливців або любителів риболовлі) на далеку відстань, то і компресорний холодильник ємністю 50 літрів може виявитися недостатнім.
Важливим критерієм для вибору є вимога до часу підтримки температури в заданому діапазоні. Іншими словами необхідно зрозуміти середню тривалість ваших поїздок, і в залежності від цього вибрати потрібний тип автохолодильника.
Також дуже важливо враховувати температурний режим роботи холодильника: чи достатньо буде підтримувати температуру не вище +5 … + 7 про З, або ж буде потрібно замороження продуктів до -18 про С.
Крім того, не останню роль відіграє і обсяг багажника автомобіля, який може обмежувати вибір автохолодильника за іншими параметрами.
Іноді критерії вибору входять в протиріччя, яке вирішується досить просто: можна купити два, а іноді і три різних типи автомобільних холодильників. Таке рішення вже давно користується популярністю за кордоном.


Не пропустіть