Газове обладнання на автомобілі. Що це таке?

ема використання газу на автомобілі дуже обширна. Для того, щоб ви швидко могли знайти відповіді на ваші запитання, ми підготували оглядову статтю про автомобільному газовому обладнанні. Більш докладні матеріали ви зможете знайти, на сайті компанії https://titangas.com.ua/, або слідуючи за текстом оглядової статті.

В якості автомобільного палива може використовуватися газ. Газ буває зріджений нафтовий – СНД (LPG) і стиснений природний СПГ (CNG). Детальніше про те, чим відрізняється скраплений газ від стисненого можна дізнатися тут

Переваги використання газу, як виду палива

У нас особливо популярний зріджений нафтовий газ. Цей вид палива має ряд значних переваг перед традиційними бензином і дизелем:

Газ дозволяє майже вдвічі, в порівнянні з бензином, скоротити витрати на паливо. В середньому автовласник проїжджає на автомобілі 100 тисяч кілометрів. Проїхавши яку, ви не тільки окупити витрати, пов’язані з встановленням обладнання, але і заощадите кілька тисяч доларів США – залежно від ненажерливості вашого автомобіля.
Для того, щоб підрахувати економічний ефект переобладнання авто на газ саме для вашої машини – скористайтеся калькулятором, розміщеним на нашому сайті .

Газове обладнання економічно в ремонті. Вартість ремонту рідко перевищує 100 $, тоді як ремонт дизельної апаратури, буває, оцінюється в 1000 доларів і навіть більше.

Автомобіль з встановленим на нього газовим обладнанням коштує дорожче бензинового аналога. Таким чином, гроші, витрачені на установку газового обладнання, повертаються автовласникові при продажу машіни.Срок служби двигуна при роботі на газу збільшується приблизно в півтора рази.

Г аз – екологічно чисте паливо. Використовуючи його, ви не тільки економите, але і не наносите шкоди навколишньому середовищу. Сьогодні це стає все більш вагомим аргументом.

Для роботи на газу можна переобладнати практично будь-який автомобіль. Для цього на нього необхідно встановити автомобільне газове обладнання (ГБО).


Не пропустіть