Перевірка історії авто по вин-коду

Він-код автомобіля це його складається з 17 символів ідентифікаційний номер, який по всьому світу використовується для ідентифікації автомобілів. Перед тим, як купувати машину з рук, не забудьте поцікавитися, як пробити по вину історію авто. Цей номер можна використовувати для перевірки реєстрації та гарантійних інцидентів, що особливо актуально в разі придбання старої машини. Він подібний до відбитку пальця: двох однакових не знайдеться.

Перевірка історії авто по вин-коду безкоштовно

Перевіривши перед покупкою сподобався вам автомобіль, ви зможете отримати про нього більш повну інформацію, щоб приймати на її підставі рішення про придбання. Визначити історію авто по вин-коду буває дуже важливо для сучасних автомобілістів, які не бажають купувати «кота в мішку».

Що можна дізнатися по VIN-коду?

характеристики машини: тип двигуна, кузова;
рік випуску;
комплектація;
відгуки виробника;
гарантійні випадки;
реєстрації;
наявність страховки;
присутність авто в регістрі викрадених машин.

Де можна перевірити історію авто по ВІН-коду безкоштовно

Для тих, кому потрібно перевірити автомобіль на предмет аварій або викрадення, існує безліч онлайн-сервісів. Все, що вам потрібно зробити ввести в поле 17-значний код, натиснути кнопку і чекати результатів перевірки.
автокод – сервіси, на якому можна подивитися історію авто по ВІН-коду безкоштовно.

Де знайти VIN-код?

Даний код виробник зазвичай вказує на кузові машини (часто на передній лівій стійці) або на шасі. Він завдано без пробілів, одним рядком. Він ділиться на три частини:

Перші три знаки всесвітній індекс виробника. Перший з них означає географічну зону, другий розташовану в цій зоні країну, третій безпосередньо виробника авто.
Наступні шість знаків відносяться до описової частини: по ним можна дізнатися характеристики транспортного засобу. Кожним виробником окремо визначається послідовність знаків. У них звичайно закладені дані про модель машини, типі її кузова, двигуні та інші деталі.
Останні вісім знаків це відмінна частина автомобіля. В останніх чотирьох символах завжди містяться тільки цифри. Перший з восьми символів інформація про модельний рік транспортного засобу, другий дані про завод-виготовлювач автомобіля.


Не пропустіть