Як купити шини через інтернет-магазин?

Автошини є єдиною ланкою, яка зв’язує автомобіль водія і дорогу. Для будь-якого автомобіліста рано чи пізно постає питання заміни шин. Ті, хто вперше стикаються з цим, можуть розгубитися, тому що шин сьогодні безліч, і хочеться не витрачати багато часу, а знайти підходящі колеса і при цьому не помилитися з якістю і ціною обраного комплекту шин буває важко.

Перше, що потрібно зробити, це вибрати магазин з продажу автогуми і купить шины недорого в Украине. Для цього поройтесь в інтернеті гарненько і виберете ті, які розташовані найближче до вашого будинку. Наступний крок, це вибір типорозміру шини. Є кілька способів, щоб з’ясувати його. Наприклад, можна дізнатися в паспорті вашого автомобіля, якщо такого у вас немає, то можна пошукати вашу машину в інтернеті і знайти там потрібний типорозмір.

Також можна звернутися до фахівців з автосервісів і станцій технічного обслуговування або розпитайте у ваших друзів, які добре в цьому розбираються. Бажано відразу розібратися у всіх нюансах, яка гума потрібна вашому авто влітку, а яка взимку. Під типорозміром шини мається на увазі типу авто, висота і ширина профілю вашої шини, тип конструкції, діаметр, вимірюваний в дюймах, коефіцієнт, що позначає навантаження на шину і індекс максимальної швидкості.

Після визначення типорозміру вибираємо виробника шин. Якщо у вас вітчизняний автомобіль, то краще вибирати і вітчизняні шини, а якщо імп Ортніт, то імпортні. Також намагайтеся орієнтуватися по марці своєї машини і вибирати такі шини, які близькі до вашого авто територіально, тобто якщо у вас американська машина, то і шини краще взяти американські. Виробників шин сьогодні досить, у кого-то краще виходять літні шини, у якихось виробників зимові. Тут справа вашого смаку, необов’язково повинен бути один і той же виробник для ваших літніх і зимових шин.

Ретельно вибирайте шини, ви повинні бути впевнені, що вони нові, і дізнайтеся дату їх виробництва. Зазвичай на самих шинах є маркування дати випуску. Шини потрібно купувати обов’язково і літні і зимові. І завжди вчасно їх міняти по сезону, так ви мінімізуєте ризик занесення свого авто на дорозі.
Бажаю удачі у виборі та купівлі шин!


Не пропустіть