Новий седан Opel Insignia – особливості та переваги автомобіля

Німецька компанія Opel в 2008 році випустила новий седан бізнес-класу – Opel Insignia, який вмить підкорив автолюбителів усього світу. Вже через рік ця машина була названа автомобілем року за версією COTY. У виробництві Opel Insignia OPC використовувалися новітні технічні розробки, що виділив цю лінійку автомобілів серед інших. А оглянути детальнішу інформацію і комплектації можете на сайті http://avtocentr.com.ua/opel/insignia-sedan/.

Opel Insignia OPC

Цей автомобіль містить в собі ряд сучасних технічних розробок, серед яких FlexRide – система, що дозволяє пристосуватися до манери водіння і до самої дороги і Adaptive 4×4 – систему повного приводу. Заслуговують увагу і «розумне» головне освітлення AFL +, і система з розпізнавання дорожніх знаків Opel Eye.

Автомобіль Opel Insignia представлений покупцям в шести різних комплектаціях, що робить його ціну більш гнучкою для різних категорій людей. Автомобіль славиться своїм елегантним і сучасним дизайном, високим рівнем комфорту завдяки реалізації в ньому всіх вищеописаних систем, зручністю на дорозі, прекрасної динамікою ходу, високим рівнем безпеки і комфортом салону.

Зовнішній вигляд і інтер’єр машини

Автомобіль Opel Insignia виконаний в спортивному стилі. У його дизайні використані плавні, але в той же час виразні лінії, які надають цій моделі обтічність, обсяг і динаміку. Виразними деталями його зовнішнього вигляду є окантовка бічних вікон, крилоподібні фари, молдинг багажника, фальшрадіаторная грати. Завдяки цим деталям машина отримала ряд престижних нагород.

Що стосується салону, то інтер’єр авто зберігає цю спортивну строгість. Для обробки салону були обрані високоякісні матеріали, які зазвичай використовуються для машин преміум класу. На окрему увагу заслуговує ергономіка сидінь, наявність розважальних, освітлювальних і кліматичних систем, наявність розетки, місткий багажник, а також стильні хромовані елементи інтер’єру. Елегантність і практицизм – ось кращі характеристики цієї машини.

Технічні особливості

Високий комфорт при водінні забезпечує можливість інтеграції сучасних систем повного приводу і адаптації до умов їзди. Ці системи наділяють водія максимальним контролем над рухом автомобіля, що підвищує безпеку водіння. Крім них, в автомобілі реалізовані системи контролю дистанції, адаптивного круїз-контролю, контролю мертвих зон і системи попередження.

Об’єм двигуна в залежності від комплектації дорівнює в межах 1,8-2,8 л, а його потужність складає 140-325 к.с. Opel Insignia славиться своїм плавним, добре керованим, але в той же час потужним ходом. Цей сучасний автомобіль можна сміливо назвати автомобілем майбутнього.


Не пропустіть