Як туристу замовити оренду автомобіля в Києві?

Чи плануєте швидку поїздку до Києва з метою відпочинку? На сайті служби прокату автомобілів можна оформити бронь на будь-яку машину із запропонованого автопарку.

Подорож на автомобілі подарує вам максимум вражень

Прокат автомобіля під час подорожі відкриває перед туристом широкі можливості. Наприклад, можна орендувати седан або позашляховик, щоб всією сім’єю об’їхати Київ і його околиці.

Ось лише кілька переваг подорожі на орендованому авто:

ви самі розробляєте маршрут, який вам цікавий;
немає залежності від графіка роботи громадського транспорту;
пересування на сучасному комфортному автомобілі.
Ви можете зупинятися в будь-яких місцях, милуватися пам’ятками і пейзажами, відпочивати в готелях, перекушувати в кафе. Автомобіль робить туриста мобільним, як підсумок, він отримує від відпочинку набагато більше задоволення, ніж якби пересувався на громадському транспорті.

Оформити авто в аренду в киеве можна на сайті прокатної компанії, досить вибрати відповідний транспорт, вказати місто подачі і повернення машини, а також термін прокату. У зазначеному місці вас чекатиме обраний автомобіль. При бажанні транспорт бронюється заздалегідь, принцип той же – все процеси виконуються через сайт компанії або по телефону.

Які автомобілі доступні туристам для оренди?

Клієнтам доступні машини різних категорій:

економ і бізнес;
позашляховики;
мінівени і VIP-авто;
кабріолети та ін.
Якщо ви вибираєте авто на сайті, потрібно казать цікавить категорію, після чого система запропонує список доступних для оренди моделей. Всі автомобілі мають докладний опис і фотографії.

При бажанні можна взяти в оренду машину з додатковими опціями: дитячим кріслом, безлімітним доступом до Wi-Fi, супутниковим навігатором і ін. Наприклад, плануючи подорож з сім’єю, досить заздалегідь вказати прокатної компанії, що в салоні повинно бути встановлено дитяче крісло.

В оренду можуть бути доступними не тільки легкові автомобілі, але і мінівени – це відмінне рішення для подорожей великою компанією, машина вмешает до 7-8 чоловік (залежить від конкретної моделі). Ще одна цікава пропозиція – це прокат мотоциклів. До ваших послуг сучасні байки від провідних виробників. За допомогою цього транспортного засобу зручно пересуватися по місту.

Інформація про умови прокату вказана на сайті компанії, також її можна отримати по телефону.


Не пропустіть