Б / у шини: чи варто купувати?

Кожна людина мріє про особистий автомобіль. Поїздки на власній машині – це величезне задоволення. Однак володіння задоволення не з дешевих.

Кожен транспортний засіб потребує проходження технічного огляду і заміни зношених вузлів. Крім цього водіям потрібно постійно піклуватися про своєчасно зміну гуми.

Незамінний елемент авто

Одним з головних елементів будь-якого транспортного засобу є покришки. Власникам авто необхідно проводити їх заміну зі зміною пори року або внаслідок зносу. При цьому перевагу варто віддавати шинам зарубіжних, добре зарекомендували себе марок. Справа не в престижності продукції, а в безпеці водія під час дороги. Адже якісна гума забезпечує ідеальне зчеплення з дорогою і є гарантією комфорту.

З огляду на високі ціни на імпортну гуму, багато водіїв віддають перевагу покупці бу виробів. Згідно з даними, попит на бу шину в нашій країні активно збільшується. За останні кілька років цей показник зріс утричі. Сьогодні більше 30% вітчизняних автолюбителів віддають перевагу такої продукції. ВИ також можете купить шины бу.

Переваги і недоліки

Безперечною перевагою бу шин називають їх розумну ціну. Їх вартість нижче нових китайських аналогів, якість яких гірше. Другою гідністю такої продукції, як це не дивно, є її висока якість. Західна гума вважається еталоном якості. Тим більше, її використання проходить в умовах з ідеально рівним і якісним дорожнім покриттям, що призводить до мінімального зносу. Важливо пам’ятати, що покришки поганої якості можуть значно погіршити управління машиною, утруднити гальмування і привести до неприємних дорожньо-транспортних пригод.

Головним недоліком такої продукції є наявність колишнього власника. Тому дуже важливо купувати бу шини тільки у постачальників, що пропонують гарантію на товар і має всі необхідні сертифікати якості. Широкий вибір якісних покришок від провідних зарубіжних брендів представлений в інтернет-магазині eurokoleso.com.ua. Зручна система вибору, розумні підказки та опис кожної товарної одиниці значно полегшать вибір незамінних для автомобіля аксесуарів. Додатковою перевагою онлайн-замовлення шин стануть розумні ціни і професійний рівень обслуговування.


Не пропустіть