Як вибрати автомобільну зарядку для телефону

Незважаючи на свою простоту, автомобільні зарядки для телефонів від прикурювача повинні виконувати кілька завдань:

Проводити повний цикл заряду батареї телефону.
Мати довгий термін служби.
При наявності декількох телефонів забезпечувати можливість підключення різних моделей.
Одним з основних параметрів, важливих для телефону, є можливість зарядки пристроїв без втрати ємності АКБ. Тобто спочатку необхідно купувати зарядку з силою струму не нижче 1А для смартфонів і 2А для планшетів. Більш потужні АЗП можуть знищити АКБ, а часом і привести до займання телефону. А слабкі не зможуть забезпечити повноцінний заряд.
Яка автомобільна зарядка краще
Яка автомобільна зарядка краще

При використанні дорогих флагманських пристроїв необхідно подбати про фірмовому АЗП. Воно ідеально підходить за параметрами до вашого гаджету і забезпечить:
повноцінне заряджання;
довгий термін експлуатації батареї.
Якщо мова йде про більш простих телефонах, то можна обійтися навіть недорогими китайськими пристроями.
Для комфортного та тривалого використання важливо, щоб шнур мікро-usb був гнучким. З цією метою краще купувати моделі з гнучким крученим дротом, бажано укріпленим в місці виходу гофрованої оболонкою. Цей елемент допоможе зберегти дроти цілими на довгий час, захистивши їх від перелому через частого згинання в процесі експлуатації.
На що ще звернути увагу при виборі
бездротова зарядка для автомобіля

Якщо необхідний повний комфорт в салоні і мінімум проводів, то можна придбати бездротове АЗП, док-станція якого працює від прикурювача.
Для зарядки декількох пристроїв, в тому числі і з різними системами входу, можна придбати універсальні АЗП.
Сьогодні автомобільні зарядки обладнають моніторами і розумними датчиками, що показують інформацію про процес. Ця функція допоможе переконатися в заповненні 100 відсотків ємності акумулятора. Але такі пристрої, як правило, дорогі. У зв’язку з цим при покупці зверніть увагу, щоб ваша модель була обладнана хоча б світлодіодом, сигналізує про стан процесу. Таким чином ви будете впевнені в тому, що ваш телефон заряджається.
Неважливо, наскільки дорогим буде ваше автомобільне пристрій. Важливіше, щоб воно було надійним і ефективно виконувати своє основне призначення.


Не пропустіть