Як підібрати чохол на кермо

Від зручності керма багато в чому залежить комфорт і безпеку руху. Автовиробники в проектуванні і виготовленні рульових коліс на свої автомобілів керуються простими правилами: кермо повинен бути максимально уніфікований під середньостатистичного водія і відповідати всім встановленим нормам. Але кожен водій за своїми критеріями оцінює зручність рульового колеса. Тому сьогодні великим попитом користуються чохол для керма на цьому сайті які допомагають персоналізувати рульове колесо під потреби кожного окремо взятого водія. Про те, як підібрати оплетку на кермо, ми розповімо в цій статті і спробуємо коротко і без нав’язування особистої думки розповісти про основні критерії, за якими слід підходити до вибору обплетення.

Різновиди матеріалів для оплеток на кермо
Сьогодні на ринках України представлена ​​величезна кількість оплеток на кермо найрізноманітнішого дизайну і якості. навіть обплетення ручної роботи, так би мовити, дизайнерські варіанти, які не потрапляють під загальну класифікацію. Одним з головних моментів в питанні, як вибрати оплетку на кермо, підбір відповідного матеріалу, з якого виготовлена ​​обплетення. Розглянемо найбільш поширені матеріали:

Шкіра. Вважається найдорожчим і довговічним матеріалом. Дійсно, шкіряне оздоблення прослужить відносно довго, не втрачаючи своїх якостей. Однак й мінуси у цього матеріалу: шкіра у зимову пору стає досить холодною. Тому без попереднього прогріву салону або використання рукавичок комфортно керувати автомобілем навряд Чи вийде.
Дерматин, шкірозамінник або інший недорогий матеріал. Тут багато що залежить від якості виготовлення обплетення, надійності прошивки і склейки, а також додаткових підсилюють і декоративних вставок. Найчастіше дерматинові обплетення служать не більше двох років активної експлуатації авто. Після цього терміну їх зовнішній вигляд та структура безповоротно губляться.
Тканина або плюш. Цей матеріал грає швидше декоративну роль, ніж практичну. Головна перевага комфортна їзда в мороз. Матеріали на тканинній основі в зимову пору зігрівають руки. Основний мінус швидке забруднення і втрата привабливого зовнішнього вигляду. Не підходить для агресивної або спортивної їзди.
Каучуковий матеріал з поролоновими або шкіряними вставками. Цікава компоновка, яка полюбилася багатьом водіям. Відрізняється піддатливість поролону, який приймає форму рук, і еластичністю. Це багатьма водіями відзначається як дуже зручна особливість.


Не пропустіть