Що таке детейлінг автомобіля?

Послуга детейлінг автомобіля вміщує в себе грамотну обробку і ревізію автомобіля всередині і зовні. Якщо говорити більш простіше, то під час проведення такої процедури, проводиться корекція окремих елементів авто, а також його очищення, з обов’язковим захистом зробленої роботи. Така послуга особливо актуальна в ситуаціях, коли власнику транспортного засобу потрібно підготувати його до продажу, виставці або будь-якого іншого заходу даної тематики. Товари для детейлінг ви зможете знайти на https://freshcar.com.ua/.

Під час такого варіанту очищення, підвищується термін служби всіх важливих компонентів (це може бути кузов або внутрішня панель). Якщо зробити таку роботу максимально правильно, то можна в кілька разів підвищити ринкову вартість. Таке поняття включає в себе не тільки догляд за інтер’єром, але і зовнішнім виглядом авто.

Який список послуг включає детейлінг?

Дана послуга включає багато видів робіт, але в першу чергу, потрібно виділити повну очистку всіх компонентів кузова від бітуму та бруду. Професіонали також проводять очищення потертого кулі лакофарбового покриття. Ось ще 5 робіт, які проводяться в спеціалізованих салонах:

Полірування кузова транспортного засобу, позбавлення від дрібних дефектів на поверхні;
Корекція лакофарбового шару;
Грамотна хімчистка салону;
Додавання захисних покриттів;
Спеціальна мийка.

Варто знати, що грамотна полірування автомобіля допомагає надати лиск поверхні. Така процедура допоможе швидко позбутися від нерівностей і подряпин. Її головна перевага – полірування не допускає появи іржі і розвитку процесів корозії. В результаті – даний вид робіт допоможе не тільки надати гарний зовнішній вигляд, але і захистити поверхню від впливів з навколишнього середовища.

Що включають в себе зовнішні роботи? Їх переваги та особливості проведення

Вони включають в себе нанесення захисного покриття. На поверхню наноситься спеціальний хімічний склад, який здатний повернути автомобілю більш яскравий колір, а також захистити його покриття від різних механічних впливів. Суміш, яка використовується, швидко проникає в пори лаку, що створює надійний бар’єр. Одна вагома перевага описуваної процедури – після її проведення, на кузові транспортного засобу не осідає ні пил, ні бруд, що забезпечує економію грошей на мийці авто в майбутньому. Така процедура займає до двох днів, а створений захисний шар практично неможливо змити водою.

Детейлінг моторного відсіку. Як проводиться?

Даний вид робіт особливо актуальний, коли є багато олійних відкладень, які підвищують ризик виникнення пожежі. Детейлінг мотора обов’язково проводиться в ситуації, коли шар бруду на його поверхні псує тепловіддачу. Бувають випадки, коли на електричній частині є багато забруднень. Це може привести до швидкої витоку струму, що викликає проблеми з запуском двигуна. Для того щоб цього не сталося, роботи з очищення проводяться в 4 етапи:

Нанесення на поверхню мотора спеціального гелю, який блокує доступ води в важливі сполуки;
Змивання гелю, який разом з собою забирає бруд;
Видалення залишилися забруднень вручну;
Обробка мотора за допомогою консерванту;
Повна сушка двигуна протягом 2 – 3 годин.

Роботи всередині салону. Що в них входить?

Внутрішній детейлінг вміщує в себе грамотну очищення і подальшу прибирання салону. В першу чергу, чохли і килимки миються спеціальним шампунями, які швидко видаляють плями, бруд і різкі запахи. Варто знати, що різні внутрішні скляні поверхні чистяться вручну декількома результативними методами. Якщо бруд на приладовій панелі знаходиться у важкодоступних місцях, то використовуються спеціальні щітки і стандартні ватяні палички. В окремих ситуаціях, проводяться ремонтні роботи (підклеювання м’яких частин салону, відновлення поверхонь, виконаних зі шкіри).


Не пропустіть