Автовикуп: переваги та особливості

Продаж автомобіля його власником – процедура банальна. Причин може бути декілька. А мета одна: продати машину, але не за низьку вартість. В даному випадку вигідно використовувати автовыкуп.

Автовикуп – це продаж транспортного засобу згідно із законом, на регламентованих підставах. Угода в цьому випадку проходить оперативно, отже, гроші продавець отримує теж оперативно. Займаються процедурою Автовикуп фірми, які супроводжують всю процедуру угоди. Вони не мають на меті купити автомобіль без сучка і задирки. Навіть машина в аварійному стані їх не збентежить, терміновий викуп авто це вигідно і зручно для продавця і для покупця.

Якщо розглядати переваги Автовикуп, то потрібно ще раз поговорити про грошовій сумі. У цьому випадку продаж машини здійснюється дуже швидко. І якщо гостро стоїть питання про великі гроші, яких потребує продавець, то автовикуп підійде ідеально. Продавцю зовсім не потрібно шукати покупців і вести з ними переговори і торги.

Компанія бере на себе оцінку вартості та діагностику авто. Зазвичай дана процедура здійснюється безкоштовно для продавця автомобіля. Крім того, професіонали займаються ще однієї стомлюючої процедурою: збір довідок в ДАІ і оформлення документів.

Що стосується отриманої суми за проданий автомобіль за допомогою Автовикуп, треба розуміти, що вона буде нижчою за ту, яка могла б бути при продажу машини за ринковою вартістю. Але тут слід включити логіку: якщо ваш автомобіль після серйозної аварії і став грудкою металу, нормальні гроші на ринку за нього все одно не дадуть. Сума ж, запропонована при Автовикуп, хоча і буде нижче, але зате без зволікання і маси незручностей, викуп авто дозволяє продати автомобіль за 1 годину.

Тепер поговоримо про продаж автомобіля, який куплений в кредит. На сьогоднішній день іноді трапляється так, що у власника виникають форс-мажорні обставини: платити внески він не може, тоді автовикуп – єдиний вихід. Він допоможе уникнути ще більшої драматичності ситуації. З банком, який видав кредит, практично неможливо домовитися. Після вилучення машини, сплачену частку кредиту банк позичальникові не поверне. А ось кредитна історія буде негативною. Вирішити ситуацію можна тільки за допомогою Автомобілі б (таким чином, ви розрахуєтеся за кредит). Крім того, буде збережена і кредитна історія.

І, нарешті, про те, яку потрібно вибирати компанію для Автовикуп. Краще звертатися до тих фірмам, які не перший рік працюють в цій сфері послуг. Навіть якщо нововиявлені компанії рекламують свої послуги за низькими цінами, можливо, що це фірми-одноденки. Тут нерідко діють шахраї. Насправді, жодна компанія з викупу авто не стане працювати зі збитками для себе.


Не пропустіть