Призначення і характеристики автотентів

З поліефірної або поліестерової тканини з двостороннім ПВХ покриттям виготовляють щільний тент для автомобіля від дощу в Україні. Цей матеріал відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками, в тому числі високу зносостійкість, вологостійкість і стійкість до впливу мікроорганізмів. Полімерні полотна витримують температурні коливання в діапазоні від -40 до +70 С, вони не псуються від атмосферних опадів і прямих сонячних променів.

У порівнянні з брезентовими аналогами, ПВХ-автотенти відрізняються підвищеною міцністю. Полотно, виконане з синтетичних ниток, має наступні переваги:

Легке очищення від забруднень
У місцях вигинів не стануть утворюватися потертості
Повне блокування УФ-променів
Оптимальний захист від перегріву і опадів
Тканина не пропускає пил і бруд
Міцні автотенти і чохли підходять для багаторазового застосування – їх можна надягати і знімати без погіршення експлуатаційних характеристик виробу. При виготовленні полотен виробники застосовують зварні шви, що забезпечує високу герметичність. Також слід зазначити, що синтетичні автомобільні тенти прості в обслуговуванні. Не важко буде замінити ремені і елементи фурнітури, зробити запаювання розрізів і розривів.

Використання автотентів дозволяє власнику залишати автомобіль під відкритим небом. Транспортний засіб не доведеться ставити в гараж, в ангар або в аналогічне крита споруда.

Ідеальний захист від снігу

Сніжна зима завдає чимало проблем власникові транспортного засобу. Щоразу щоб очистити кузов авто від снігу, доводиться витрачати близько 10..20 хвилин вільного часу. До того ж щітки-склоочисники можуть примерзнути до лобового скла, що заподіює додаткові незручності. Використання автотентів дозволяє забути про ці проблеми. Зняти і надіти захисну конструкцію можна буквально за пару хвилин.

Автомобільний чохол не тільки позбавляє власника транспортного засобу від необхідності мало не щодня очищати машину, але і захищає кузов від впливу криги і снігу. Застосування автотентів запобігає корозійні явища і пошкодження лакофарбового покриття.


Не пропустіть