ВИБИРАЄМО НАДІЙНІ ЛІТНІ ШИНИ

Перед усіма господарями машини рано чи пізно стає питання саме про зміну автомобільних шин, часто ця потреба виникає саме при зміні пори року. Природно, можна використовувати шини зимового типу для літньої їзди, проте шини такого типу ні зможуть не тільки забезпечити комфортні умови їзди, але і не будуть повністю безпечними.

Купить шины в Киеве літні і зимові шини, а також колісні диски можна придбати в магазині наявності завжди великий асортимент шин від провідних виробників: Continental, Hankook, Yokohama, Nokian, Michelin, Bridgestone, GoodYear, Pirelli та інших.

В процесі вибору, варто звернути увагу на наступні складові компоненти:

Шинний типорозмір – цей показник говорить про співвідношення висоти шини, її ширини і діаметра зовнішнього типу. Діаметра посадкового типу повинен повністю відповідати дисковому розміром, в іншому випадку установка шин практично неможлива. Шини ширшого типу здатні збільшувати контактна пляма і як наслідок можуть покращувати рівень зчеплення в дорогий в процесі їзди. Крім цього, такий тип шин здатний значно погіршувати якість їзди. При виборі варто звернути увагу також на висоту профілю шин, чим нижче шинний профіль, тим краще буде керованість машини.
Протекторні малюнки – малюнок такого типу потрібен не для створення краси, перш за все він необхідні для правильних експлуатаційних особливостей машини. Малюнки можуть бути декількох видів:
малюнок, який має ненаправленої симетричний характер – цей варіант є найпоширенішим, так як ідеально підходить як ля їзди в міському циклі, так і для їзди по різних трасах;
малюнок направлено симметрического типу – такий тип здатний максимально швидко не тільки виводити воду, а й забезпечувати досить високий рівень зчеплення з дорожнім покриттям;
малюнок, який має Асиметричний тип – є універсальним протектором, який можна встановлювати навіть на позашляховики, а також використовувати при будь-яких погодних умовах.
Швидкісний індекс – є досить важливими показниками якості та надійності шин. Чим більше показник індексу швидкості, так більший рівень зчеплення з дорожнім покриттям матимуть шини.
Навантажувальний індекс – цей показник здатний визначати рівень навантаження, який здатні витримувати машина, коли едёт на максимальній швидкості.
Каркас шин – шини в залежності від цього показника можуть бути як діагональні таки і радіальні. Шини діагонального типу майже не зустрічаються. Шини радіального типу, в свою чергу, підходять для будь-якого типу автомобіля і є найпоширенішими.


Не пропустіть