Богдан Авто Холдинг: переваги та зручності компанії

Якщо для придбання потрібно підібрати авто, слід скористатися послугами національного автоділера, який позиціонує себе на ринку надійним помічником по підбору та купівлі машин. Крім седана та купе, можна буде знайти онлайн через оновлений каталог комфортне авто в категоріях кросовер, мінівен, так універсал. Краще всього заздалегідь ознайомитись з діючими пропозиціями автодилера Богдан Авто Холдинг, щоб оцінити переваги центру, та скористатися вигідними пропозиціями продажу брендових авто через мережу Інтернету.

Послуги bogdanauto.com.ua

Цікавлячись різноманітністю модельного ряду брендів, таких як Great Wall, Haval, JAC, Hyundai та Subaru, які спеціалізуються на розробці та випуску нових моделей машин, покупці прагнуть заздалегідь:

  • порівняти авто, що сподобались на фото в каталозі по цінам, та характеристикам сертифікованого товару;
  • зорієнтуватися в перевагах модельного ряду колекційних, серійних автомобілів, що повністю відповідають бюджету та смаку споживача;
  • ознайомитися с перевагами комерційних авто, що представлені вантажними моделями Hyundai і JAC, а також автобусами виробника Богдан.

На сайті автодилера «Богдан Авто Холдинг» доступно в режимі 24/7 знайти систематизовані відомості як про особливості комплектації тієї чи іншої моделі, так і переваги використання механічної коробки передач, чи функціоналу автомат, а також про машині, які працюють на бензині, дизельному паливі, або електро.

Автосалони всеукраїнської мережі «Богдан-Авто Холдинг»

Автосервіс має десятки представництв на території України, забезпечуючи комплексний підхід до кожного клієнта. Серед вагомих напрацювань холдингового центру, що активно набуває розвитку, слід підкреслити:

  • великий досвід найкрупнішого оператора автомобільного ринку на Україні;
  • продано більш 50 тис. нових моделей машин (легкових, вантажних, автобусів та мікроавтобусів);
  • в СТО більш 500 тис. клієнтів;
  • успішно працюючу торгово-сервісну мережу, яка була основана ще в 2011 році, що вміщує в собі 20 дилерських центрів та СТО, що охоплюють більшість регіонів України;
  • крім вигідних умов кредитування при покупці брендового авто, та сервісу Assistance в режимі 24/7, можна скористатися послугами страхування (ОСАГО) та умовами діючої програми лояльності.

 Переваги центру

Серед переваг підкреслимо:

  1. Можливості збути старе авто за програмою TRADE-IN.
  2. Мережа спеціалізованих автоцентрів охоплює більшу частину регіонів країни.
  3. Великий вибір нових авто від офіційних автодилерів брендів.
  4. Вигідні умови страхування так кредитування автомобілів.
  5. Гарантії якості придбаного через мережу товару чи послуг.
  6. Сервісне техобслуговування: гарантійне та післягарантійне с повнім комплексом надання якісних послуг СТО.
  7. Підвищення якості життя клієнтів за рахунок придбання сучасних товарів та послуг автосервісу.

Крім продажу, страхування, професійної діагностики та своєчасного ремонту, мережа автосервісу гарантує встановлення додаткового устаткування та необхідного функціоналу на придбані від дилера машини.


Не пропустіть