Куди краще інвестувати гроші?

Навряд чи для вас стане секретом, що інфляція в нашій країні дуже сильно «з’їдає» грошові накопичення. Причому, офіційна статистика, найчастіше надає занижені дані, у той час як реальний стан справ ще швидше змушує наших громадян бідніти. Але дана проблема стосується в першу чергу тих, хто не вміє грамотно інвестувати свої гроші. Якщо ж вигідно вкласти фінанси, можна не тільки зберегти, але і в досить короткі терміниїх примножити.

Ще зовсім недавно нерухомість була одним із пріоритетних напрямків для інвесторів. Однак нещодавні кризові події різко знизили ліквідність даного виду інвестицій і найближчим часом ситуація навряд чи покращиться. Другий фактор, який суперечить інвестицій в нерухомість – це потреба відразу у великій сумі грошей, яка є далеко не у кожної людини.

Виникає закономірне питання – що ж робити тим, у кого обсяг вільних коштів не дозволяє розглядати великі капіталовкладення, але, в той же час, є бажання отримати гідний відсоток за наявною сумою? Відмінним варіантом для інвестування може стати банківський депозит або бінарні опціони. Ми пропонуємо розглянути обидва варіанти більш детально, щоб зробити остаточний вибір.

Інвестиції в фінансовий ринок

Усім, хто задається питанням jak inwestować w opcje binarne, потрібно знати, що саме бінарні опціони виглядають набагато привабливіше на фоні банківських вкладів по процентній дохідності. Частоможна зустріти грамотних трейдерів, які легко показують прибуток, навіть 100% в місяць від вкладених коштів.

Банківські вклади

Після введення обов’язкового страхування банківських вкладів даний вид грошових інвестицій придбав ще більшу привабливість за рахунок своєї безпеки. Адже навіть якщо обрана вами банківська організація зазнала процедури банкрутства або позбулася ліцензії, держава все одно зобов’язана повернути вкладникам внесену суму (до 200 000 грн).

Втім, настільки приваблива безпека вимагає певної оплати, яка у випадку з банком проявляється у вигляді низьких відсотків прибутковості, які навіть при найкращому розкладі не перевищують 18% річних. З такими відсотками вкладникам навіть не завжди вдається покрити рівень річної інфляції, яка є в країні.


Не пропустіть