Оренда авто по хвилинах в Києві

Оренда авто по хвилинах ще називають «каршерінг». Дана послуга з оренди авто – це дуже активно набирає популярність послуга щохвилинної оренди автомобіля для мегаполісів. Короткострокова оренда авто була утворена з метою економії послуги з прокату авто.

Оренда авто по хвилинах дозволяє максимально вільно їздити на автомобілі, не зобов’язуючи себе купувати авто, платити по автострахуванню, займатися сервісом автомобіля, оплачувати за мийку і паркувальне місце і т.д.

Компанія getmancar надає послугу похвилинний прокат авто в Києві без перерахованих вище зобов’язань. Взявши авто на короткий час в оренду ви можете з’їздити у справах, на роботу, в магазин, в кінотеатр і ін.

Чому вам варто вибрати для оренди авто по хвилинах компанію «Важлива персона»?
Оренда авто по хвилинах в Києві

Нашому клієнту достатньо оформити заявку онлайн на нашому сайті і надати перелік необхідних документів: паспорта і будь-який другий документ, що засвідчує особу на вибір – права на водіння автомобіля, військовий квиток, ІПН та ін.

Дана послуга дозволить вам користуватися цілою низкою переваг, а саме:

авто бездоганного зовнішнього вигляду з сезонною підготовкою буде доступний
для вас 24 години на добу;
ви зможете абсолютно вільно міняти дислокації по території Києва і області;
більш прийнятні ціни в порівнянні з іншими послугами з прокату авто;
ніяких заставних виплат;
тарифи по тимчасових інтервалах згідно хвилинним відрізках;
можливість продовження оренди автомобіля;
комфортна оплата, якщо авто знаходиться в режимі очікування;
перманентна і гарантований обсяг в будь-який час доби.

Послуга з оренди по хвилинах авто компанії getmancar – це завжди зручна форма оплати на вибір: готівкові, банківські картки, онлайн-гаманець і ін. Ще це абсолютно бездоганно ввічливий персонал, який завжди своєчасно відповість на вашу заявку або дзвінок, проінформує про особливості та переваги послуги, що надається оренди автомобіля по фіксованому часу. А також розповість про всілякі знижкових акціях на будь-яку з наших послуг.


Не пропустіть