Евакуація автомобілів TOWING24.HELP

В даний час існує думка, що евакуація автомобілів це досить простий, і в той же час дуже прибутковий бізнес. Насправді, цей бізнес за прибутковістю практично нічим не відрізняється від будь-якого іншого середньостатистичного бізнесу.

Природно, що в організації діяльності по евакуюванню автомобілів і свої витратні статті, та й вартість самих евакуаторів висока. Але ілюзорні понад доходи і легкість роботи, створили нездорову думку навколо цієї справи.

Треба визнати, що не в кожної компанії, що надає послуги з евакуації автомобілів є евакуатори, які відповідають вимогам якості та безпеки.

Эвакуатор Белая Церковь TOWING24

Ціни на послуги, що надаються в більшості організацій приблизно однакові, тому потенційному замовнику досить складно визначитися у виборі компанії і зрозуміти, наскільки високий професіоналізм співробітників.

Евакуація автомобіля складний і відповідальний процес, що вимагає певного досвіду, фізичної підготовки та вміння блискавично вирішити виниклу проблему. Віртуозність, з якою встановлюється автомобіль на платформу, дає неправильне уявлення про легкість виконуваної роботи. Насправді необхідно враховувати масу дрібниць і моментів, завдяки яким і навантаження, і транспортування буде безпечним.

Евакуювати машину за допомогою таких дій: повна, часткове навантаження, відбуксирування на жорсткому зчепленні. В особливо складних випадках викликається евакуатор з краном-маніпулятором і його транспортування будуть залежати від ваги автомобіля, його пошкоджень і типу приводу.

При огляді автомобіля технік визначає, яким чином він буде встановлювати його на платформу, як заблокує колеса. Зробити це він повинен на високому професійному рівні, інакше неминучі нові поломки, про причини виникнення яких замовник ніколи й не здогадається.

Бувають випадки падіння автомобіля з евакуатора, що може спровокувати ДТП Тому, коли з’являється необхідність перевезти автомобіль, найкраще звертатися в надійну компанію з відмінною репутацією – Эвакуатор TOWING24.


Не пропустіть