Чи варто замовляти SEO просування в 2018 році?

У Вас вже є хороший, красивий, солідний сайт, який Вам, наприклад, створювала серйозна команда професіоналів? Це чудово! Але є один нюанс. Без його розкрутки, сайтом доведеться милуватися тільки Вам і невеликому колу Ваших знайомих. Щоб Ваш ресурс охопив якомога більшу аудиторію – його потрібно просувати. І основним способом досі є SEO-просування і продвижение сайтов в Киеве. Про нього і поговоримо.

Розглянемо докладніше і по пунктах головні аргументи «за»:

без якісного SEO Ваш сайт не вийде в ТОП-10;
без SEO будь-які інші способи просування будуть менш ефективні;
пошукове просування – ефективний спосіб обходу конкурентів;
Ви отримаєте стабільний, постійний потік клієнтів з Google і інших пошукових систем;
Ваш бренд стане пізнаваним, Ви збільшите лояльність клієнтів до нього;
Ви в будь-якому випадку підвищите продажу своїх товарів або послуг за рахунок збільшення кількості людей, які відвідують Ваш ресурс і збільшення охоплення цільової аудиторії.
за статистикою, близько 80% користувачів не опускається нижче третьої-четвертої посилання, які їм видав пошуковий запит. А що говорити про те, якщо Ваш ресурс буде навіть не на першій сторінці пошукової видачі?

Оптимізація і просування сайту
Головні переваги SEO-просування:

Довгостроковий результат . У разі якщо Ви навіть призупинити просування ресурсу, він все одно якийсь час буде утримувати зайняті позиції в пошуковій видачі. Проте, припиняти оптимізацію категорично не рекомендується. Не забувайте, що Ваші конкуренти не сплять і якщо не діяти, Ви все одно скотитися вниз. При цьому фахівець, який взявся за просування сайту, повинен постійно моніторити позиції ресурсу і в разі зниження – швидко вживати необхідних дій. Без постійного і докладного аналізу тут не обійтися.
Дешевизна . Цей спосіб обійдеться Вам дешевше контекстної реклами. Так, Ви не помилилися, витрачати на SEO вигідніше, оскільки Ви отримуєте відвідувачів, не сплачуючи за склікування реклами. Звичайно, що б отримати результат доведеться почекати від 6 місяців до 1 року, але в більшості випадків результат себе виправдає. Крім того, згідно зі статистикою, пошуковій видачі довіряють до 90% користувачів, в той час як контекстній рекламі – до 20%.
Широке охоплення цільової аудиторії . Це заслуга семантичного ядра. Збираючи його, Ви підбираєте тисячі ключових запитів, які в пошукових системах будуть набирати люди (наприклад «салон краси Київ»). Кожен запит може охопити тисячі і тисячі людей.
Якісний трафік . Завдяки правильному підбору ключових слів, Ви будете отримувати максимальну кількість цільових відвідувань.
Висока довіра людей . Як говорилося вище, поголовне більшість користувачів дійсно довіряють результатам пошукової видачі. І це неспроста. Контекстна реклама виглядає в якомусь роді нав’язуванням, адже вона і сприймається як реклама. А ось пошукова видача не складає такого враження, адже користувач вважає, що свій запит він сформував самостійно.

Основи SEO-оптимізації
Для SEO-просування потрібно провести SEO-оптимізацію Вашого сайту, зазвичай її починають з такого етапу, як аудит ресурсу, щоб виявити його слабкі сторони. Далі про основи SEO-оптимізації:

Внутрішня оптимізація. Сюди входить правильний і точковий збір семантичного ядра, якість контенту на ресурсі: унікальність тексту, оптимізація зображень та інших елементів візуалізації. Так само як оптимізація html-коду, складання мета-тегів, правильні заголовки, усунення дублів сторінок, перевірка правильності вкладеності сторінок, входження і щільність ключових слів, правильний підбір посадочних сторінок і не тільки.
Зовнішня оптимізація . В першу чергу це нарощування маси. В умовах величезної конкуренції в наш час важливо приділити увагу якості зовнішніх посилань, що ведуть на сайт. Посилання можна купувати, посиланнями можна обмінюватися, просувати сайт можна через коментарі, а також за допомогою посилань з соціальних мереж і з Youtube.
Юзабіліті . Гарне юзабіліті підвищує конверсію і покращує поведінкові фактори на ресурсі. Важливо, щоб всі плагіни були в робочому стані, а з функціоналом був повний порядок. Сайт повинен підтримувати кроссбраузерность, а контент бути корисним і відповідати вимогам пошукових систем. Структура і карта сайту повинна бути максимально зручною, навігація – простий, а дизайн сайту, шаблон, колірна гамма і графіка – приємними і дружніми для відвідувачів.
висновок
Важливість SEO оптимізації складно переоцінити. Це найважливіший спосіб розкрутки Вашого проекту в мережі інтернет. І потрібно розуміти, що SEO-просування краще замовляти у професіоналів, які зможуть зробити весь комплекс складних робіт по розкрутці Вашого ресурсу (ціни бувають найрізноманітніші, але краще не скупитися). У цій справі важливий досвід і вміння і мотивація, адже від цього буде залежати успіх Вашого проекту. Підсумок – замовляти SEO-просування не просто потрібно, а обов’язково!


Не пропустіть