Переваги оренди крана-маніпулятора

Кран-маніпулятор – механізм, який використовується для переміщення будматеріалів і різних габаритних вантажів. Використовуючи його, можна швидко і якісно провести вантажно-розвантажувальні роботи навіть в умовах обмеженого простору. При цьому, до речі, не знадобиться залучати додаткову кількість робочих.

Вирішивши взяти в аренда крана манипулятора, ви можете використовувати його як вантажівка і підйомний кран одночасно. Звичайно, даний механізм сьогодні можна не тільки взяти напрокат, але і купити. Однак маніпулятор досить дорогий, а потрібно не кожен день, а лише для виконання певних завдань. Багато компаній, які здають в оренду маніпулятори, надають послуги навантаження і вивантаження за цілком демократичними цінами. Особливо вигідно довгострокове співробітництво з орендодавцями, адже в цьому випадку вони пропонують клієнтам великі знижки.

Найбільший плюс оренди крана-маніпулятора полягає в тому, що орендарю не потрібно проводити ремонт цього пристрою, шукати для нього гараж і витрачати гроші на регулярний техогляд. А ще оренда надається разом з послугою кваліфікованих водіїв. Такі фахівці прекрасно справляються з поставленими перед ними завданнями, гарантуючи наймачеві швидку наладку і грамотну експлуатацію техніки.

Орендуючи кран-маніпулятор, слід враховувати вагу вантажу, який потрібно перемістити. Скажімо, кран маніпулятор 10 тонн підходить для роботи з великими вагами, а використовувати його для навантаження кількох колод недоцільно. Для транспортування бетонних блоків, автомобілів, побутівок або тієї ж деревини, згадуваної нами вище, підходить маніпулятор середньої вантажопідйомності.

У межах міста з використанням маніпулятора можна перевозити палети з цеглою, бетонні блоки, верстати, стелажі і габаритну техніку. Звичайно, будь-які транспортуються вантажі потрібно надійно закріплювати в кузові машини, використовуючи спеціальні кріплення. Якщо ж мова йде про побутівках, їх найчастіше перевозять окремо.

Виконувати вантажно-розвантажувальні роботи з використанням маніпуляторів досить просто. Ці установки дозволяють здійснювати автоматизовану навантаження. Завдяки цьому замовник отримує можливість звести до мінімуму витрати, пов’язані з перевезенням вантажів. Сьогодні крани-маніпулятори знаходять широке застосування не тільки в будівництві, але і при організації переїздів фірм і приватних осіб. Також вони незамінні в секторі ЖКГ – представники комунальних служб беруть напрокат маніпулятори, щоб транспортувати зелені насадження, ворота, захисні щити і електроопори. Використовуючи дані машини, можна демонтувати або встановлювати рекламні щити, а також перевозити верстати, генератори та мобільні електростанції.

Щоб орендувати обладнання, потрібно узгодити з фірмою-орендодавцем місце, куди потрібно доставити механізм, обсяг майбутніх робіт характеристики і розміри вантажу. Уточнивши всі ці пункти, можна підібрати кран-маніпулятор, найбільш підходящий для виконання заданої мети. Що ж стосується підписання договору, то цей процес не займає багато часу.


Не пропустіть