ОРЕНДА ПОВНОПОВОРОТНОГО ЕКСКАВАТОРА: КОЛІСНИЙ АБО ГУСЕНИЧНИЙ?

Повноповоротний екскаватор – спецтехніка, де кабіна оператора і робоче обладнання здатні переміщатися щодо вертикальної осі машини (опорно-поворотного пристрою, скорочено ОПУ). Така конструкція дозволяє виконувати робочі операції в умовах обмеженого простору, на вузьких будівельних майданчиках, між будинками і господарськими будівлями. Всі маневри і маніпуляції виконуються в межах досяжності робочого устаткування.

Переваги оренди полноповоротного екскаватора

Оренда полноповоротного екскаватора, – затребувана послуга у будівельників, комунальних господарств, фахівців з облаштування ландшафту, автодорожніх організацій. Дорогі машини зі змінним обладнанням виконують різні за призначенням робочі операції, що дозволяє раціонально використовувати спецтехніку і перевозка спецтехники.

Екскаватори цієї категорії використовують для:

підготовки земельних ділянок до проведення будівельних робіт;
створення котлованів і траншей;
вирівнювання території;
забивання паль;
відвантаження будівельного сміття.
Переміщення платформи навколо осі дозволяє в рази скоротити час виконання завдання, економічно витрачати паливо, робити складні і специфічні маневри.

Колісні та гусеничні екскаватори для оренди
Все повноповороті екскаватори діляться на дві великі групи – машини на колісному і гусеничному ходу. Оренда колісного полноповоротного екскаватора вигідна організаціям, які виконують роботи в межах міської межі. Машини на колесах можуть рухатися по автомобільних трасах, долати важкопрохідні ділянки, працювати на різних типах дорожнього покриття.

Головне обладнання будь-якого екскаватора – ковші різних модифікацій, що розрізняються формою, обсягом, конструкцією.

Крім ковшів, як робочий інструмент використовуються наступні пристосування:

гідромолот;
грейфер;
розпушувач;
шнековий бур;
кущоріз;
віброзанурювач для забивання паль;
навісні фрези;
бульдозерні відвали;
кранове обладнання;
бульдозерний відвал.
Компанії, що надають спецтехніку в оренду, як правило, пропонують різні види причіпних (навісних) механізмів, які значно прискорюють і спрощують виконання будівельного циклу. Один вид спецтехніки впорається з комплексом різнопланових завдань, якщо правильно підібрати агрегіруемий з екскаватором інструменти.

Оренда гусеничних повноповоротних екскаваторів – вигідне рішення при розробці природних ландшафтів, в умовах заболоченої місцевості та інших складних грунтів. Експлуатація машини в місті скрутна, оскільки даний вид транспорту не призначений для руху по асфальту, бетону, іншим типам твердих дорожніх покриттів. Сучасні моделі спецтехніки (гусеничної і колісної) оснащені панорамної кабіною, що забезпечує повний огляд робочої зони.

Вибір екскаватора для вирішення конкретних завдань
Повноповороті екскаватори розрізняються експлуатаційної масою, кліматичним виконанням, якістю конструкційної збірки, потужністю і типом двигуна, рівнем автоматизації, кількістю додаткових опцій.

Вибір моделі в оренду для виконання будівельних, навантажувальних або комунальних робіт заснований на економічних розрахунках. Важливо, щоб вартість послуги була обґрунтованою, а спецтехніка відповідала заявленим вимогам. У нашому автопарку є машини різних брендів, модифікацій, років випуску, а також навісне обладнання для спецтехніки. Надамо можливість орендувати різні види спеціалізованого транспорту, якщо в цьому виникне необхідність.

Досвідчені майстри проконсультують щодо вибору найбільш зручної моделі екскаватора, враховуючи вимоги до експлуатаційних характеристик і бажаною вартості. Протягом часу використання спецтехніки орендарем ми вживаємо заходів з підтримки машини в належному технічному стані. Це дуже зручне і вигідне рішення для організацій, які виконують великі замовлення періодично, без ритмічного режиму. Оренда важкої спецтехніки позбавляє замовника від утримання парку техніки, витрат на ремонти, запчастини та ТО, а також витрат по облаштуванню території під парковку.


Не пропустіть