ДЕТЕЙЛІНГ: МИСТЕЦТВО ДОГЛЯДУ ЗА АВТОМОБІЛЕМ

Подряпини від дрібних каменів і гілок дерев, розлучення через реагентів, погані дороги – кожен день Ваша машина проходить через безліч перешкод. Позбутися від «бойових шрамів» з поверхні кузова і інших деталей, а також не допустити їх виникнення в подальшому допоможе Детейлинг Центр в Киеве.

Багато автолюбителів розмірковують, що таке детейлінг автомобіля і чим він краще звичайної автомийки. Відповіді на ці та інші питання Ви знайдете в нашій статті.

ЩО ТАКЕ ДЕТЕЙЛІНГ АВТОМОБІЛЯ

Автодетейлінг – комплекс заходів, в який входить детальна ревізія машини її обробка, виправлення потребують корекції елементів і захист. Робота ведеться спеціально підготовленими фахівцями в детейлінг центрах і проходить в кілька етапів:

Очищення . На цьому етапі автомобіль проводять мийку і очищають від різного роду забруднень, висохлих плям, пилу, бітуму, слідів комах і інших. У нас проводиться двухфазная мийка.
Полірування . При поліруванні з фарби автомобіля знімається тонкий верхній шар, що дозволяє позбутися від подряпин.
Захист . Спеціальні склади, якими покривають автомобіль, покликані захистити його від прилипання бруду і реагентів, вигоряння на сонці і корозії. Завдяки захисному шару автомобіль не тільки буде легше митися, але також Ви зможете забути про дрібні подряпини на кузові і фарах.
Проводиться внутрішній і зовнішній детейлінг, при цьому в деяких випадках певні етапи роботи можна опустити. Наприклад, якщо Ваша машина зовсім нова, навряд чи вона потребує полірування, досить очистити її і нанести захисний шар.

ПЕРЕВАГИ ДЕТЕЙЛІНГ АВТОМОБІЛЯ

Зміни погоди, навантаження, пил і бруд, – проблеми, з якими регулярно стикаються всі автовласники. Найчастіше простий автомийки може не вистачити, щоб привести машину в належний вигляд. Так детейлінг авто має ряд переваг.

Зовнішній вигляд . Якому автовласникові не хочеться, щоб його машина, проїхавши не один кілометр, знову виглядала так, ніби її щойно забрали з салону? З послугами детейлінг автомобіля в Москві і іншому місті Ваша машина знову заграє всіма барвами.
Захист від зовнішніх впливів . Довга збереження автомобіля і продовження терміну його експлуатації безпосередньо залежить від заходів захисту. Засоби, що використовуються при детейлінг, не тільки повернуть красу Вашій машині, але і дозволять зберегти її якомога довше. Завдяки детейлінг кузова Ви зможете не боятися дрібних подряпин, павутинок і інших пошкоджень.
Безпека . Відомо, що подряпини на фарах знижують видимість в темний час доби, а бруд роз’їдає днище машини, і, тим самим, робить транспорт аварійним. З детейлінг авто безпеку Вашої машини буде відновлена.
Економія коштів . Хто не стикався з вицвітанням фарби під дією ультрафіолету? З захисному нанопокриттям, яке наноситься при детейлінг кузова та інших частин, Вам не доведеться витрачатися на повторну фарбування.


Не пропустіть