Які бувають чоловічі зимові куртки?

Осінь вже добігає кінця, а це означає, що скоро насуваються холоди і треба купить мужской пуховик. Якщо представницям слабкої статі вибрати речі і залишатися в тренді дуже легко, то чоловікам це зробити важкувато. Тому сьогодні ми поговоримо про чоловіків, а точніше про вибір зимової куртки, щоб не замерзати і залишатися стильним!

Які бувають чоловічі куртки?
Для початку, давайте поговоримо які взагалі види курток існують для чоловіків. Саме ми будемо розглядати чоловічі куртки на зиму.

Почнемо з бомбер куртка має великий розмір. Деякі моделі зібрані гумкою в рукавах і по низу куртки. Рукава дуже масивні, сама ж куртка застібається на змійку. Бувають укорочені або звичайної довжини. Бомбер дуже сильно зберігає тепло, і багато хто воліє його замість пуховика. Крім цього і спортивні моделі, їх можна відрізнити яскравою гумкою і нашивають різні яскраві логотипи.

Парку це самий практичний варіант. Такий вид куртки дуже універсальний, надіти її можна і на сорочку і на светр. У даній зимовій куртці ви будете почувати себе комфортно в будь-яку погоду. Крій дуже зручний і не обмежує руху. Довжина дуже зручна, з-за того що довжина до середини стегна, Вам забезпечено захист від продування вітром.

Пуховик вже у всіх на слуху, мало хто знає що в основному такий вид куртки підійде для спортивних людей або для тих хто багато часу буває на вулиці. Не дивлячись на свою об’ємність, пуховик не обмежує руху, дуже теплий і дуже зручний.

Стьобані куртки такі куртки універсальні, вони бувають і джинсові, і безрукавки, шкіряні, бавовняні, але так як нас цікавить зимовий моделі, поговоримо про них. Для зимових стьоганих курток використовують синтепонові підкладку. Подовжена модель стеганкі дуже сильно схожа на пальто. Мало того, що вона захистить від негоди, але і прикрасить зовнішній вигляд і зробить вас стильним.

Це моделі які стосуються саме зимового пору року.

Які куртки будуть модними в сезоні 2018-2019?

Звичайно ж це будуть куртки пуховики. Куртки добре захищають від холоду, а так само не вимогливі до догляду, ще вони стійкі до низьких температур.

У цьому сезоні будуть модні такі кольори, як сірі (користуються великою популярністю через свою практичності), білі (хоч і вимагають тривало догляду, але виглядають яскраво і стильно) і зелені (добре виглядатимуть в будь-якому образі). До речі в цьому сезоні актуальні всі відтінки зеленого кольору!


Не пропустіть