Де вигідно купувати штучну траву для спорту?

Кожен професійний спортсмен, який присвятив улюбленому заняттю життя, прекрасно розуміє, що майданчик має вплив на здобуття досягнень у тій чи іншій грі. Сучасний ринок пропонує широкий асортимент спеціальних матеріалів, які допомагають творити чудеса на полі. Насправді – це маркетинговий хід, який придуманий для збільшення продажів.

Як ви зрозуміли, газону четвертого і п’ятого покоління не існує. Інтернет-магазин «Энита» надає виключно реальні товари, без будь-яких перебільшень, а саме третє покоління.

Штучний газон є привабливою альтернативою натуральній траві.

Матеріал виділяється великою кількістю позитивних сторін:

1. Не вимагає поливу, стрижки або добрива;

2. Мінімальний термін служби 10 років;

3. Видається в численних кольорах, може мати різну щільність і висоту ворсу;

4. Обслуговування не викликає будь-яких складнощів;

5. Можна використовувати протягом року;

6. Поверхня завжди залишається красивою та має насичений колір.

Завдяки перерахованим плюсам, штучна трава має великий попит та активно використовується для майданчиків для футболу, тенісу, волейболу, хокею на траві та багато чого іншого. Також, потрібність пояснюється функціональністю та відмінними показниками на практиці.

Щоб зберегти високі експлуатаційні якості, в матеріал додають волокна різної щільності та складу. Дана технологія забезпечує зносостійкість, стійкий колір та зовнішню привабливість.

Бажаєте купити штучну траву високої якості та за демократичними цінами? Інтернет-магазин «Энита» надає широкий вибір оригінальних і незвичайних моделей на будь-який смак. Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому надаємо максимально вигідні умови співпраці. Всі позиції супроводжуються докладним описом і високоякісними фото. Тому кожен клієнт має повне уявлення про товар, який збирається придбати. Також, у нас можливі оптові закупівлі, здійснення якої дає можливість отримати привабливу знижку.

Для здійснення замовлення залиште заявку на сайті або самостійно зв’яжіться з менеджером. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або сумніваєтеся в правильності власного вибору, наші фахівці із задоволенням відповідять на них, проведуть консультацію та нададуть кваліфіковану допомогу. Швидка і своєчасна доставка проводиться по Києву та іншим містам України.


Не пропустіть