Англійська для початківців – з чого почати?

Для багатьох вже давно не секрет, що англійська мова – мова майбутнього, на ньому розмовляє більша частина прогресивного суспільства: жителі Америки, Великобританії, Німеччини, Франції; на ньому ведуться більшість світових переговорів.

Тому, щоб розвиватися – потрібно вчити його, а вчити його ніколи не пізно.

Як в дитячому саду, так і після 40-а років можливо вивчити іноземну мову, для цього потрібно мотивація, готовність працювати, дисципліна і самоконтроль, а для того, щоб швидше вивчити його потрібно використовувати кращі техніки і піти в школа английского позняки.

Отже, з чого ж почати наш шлях?

З вибору пріоритетів, часу, який ми в змозі приділити урокам і форматом уроків (в групі або особисто з учителем).

Від цього залежить швидкість навчання і ефективність наших занять. Але не потрібно забувати про наполегливість, яка допоможе гори перевернути.

Потрібно зосередитися на певному інтервалі часу, щоб поставити мету і швидше до неї рухатися. Мета буде більше нас мотивувати і вселяти бажання працювати.

Також потрібно особисто для себе усвідомити з ким вам зручніше працювати: з учителем наодинці або в групі своїх однолітків? – від вибору залежить швидкість усвідомлення матеріалу і тривалість його вивчення.

Час занять має важливу роль в ефективності, адже час зайвим не буває, і воно, на жаль, постійно тільки йде від нас, тому потрібно використовувати його максимально правильно.

Заняття повинні проходити у зручний для вас час, коли ви не завантажені роботою і ваш розум свіжий і сповнений енергії – з 10:00 до 12:00.

Отже, ви вже мотивовані почати шлях по нерозвіданих дорогах англійської.

Для цього потрібно підніматися по сходинці на Олімп. Першою сходинкою буде – вивчення його алфавіту, його вимови. Наступною – без знання основи азів ви не прийдете до головної своєї мети. Поступово потрібно дізнаватися все нові і нові слова, їх правопис і транскрипцію. Найкраще асоціативно вивчати слова, візуалізувати їх – це поліпшить швидкість запам’ятовування і нервові зв’язки в вашому мозку.

Далі потрібно вивчати правила граматики , як читаються слова, їх вимова і використання. Без цього цеглинки неможливо правильно складати навіть найпростіші пропозиції. Для цього потрібно поступово вчити всіх правил, після кожного вчиненого правила практикуватися з ним, написати 20-30 прикладів на листочку.

Поступово ваш словниковий запас буде збільшуватися і потрібно починати вчити лексику. Для початківців краще підійде загальновживана лексика, яка використовується в невимушеній обстановці, наприклад, на кухні, за переглядом телевізора і тд.

Ще однією сходинкою для вашого результату буде реальна практика з носієм англійської мови. Ви будете розуміти, як правильно звучати слова, ваша мова буде прискорюватися, вимова буде все краще і краще. Якщо не завжди є можливість практикуватися, то можна використовувати записи в хорошій якості на іноземній мові, і в потрібні моменти ставити на паузу і відповідати на питання або ділитися своєю думкою на загальну картину того, що відбувається.

В кінці я хочу розповісти про маленьку хитрість, яка свого часу допомагала мені вчити додатково 30-40 слів в тиждень, які я просто не міг вивчити.

Я боявся цих слів, вони були такими страшними і я думав, що ніколи їх мені не вивчити. А потім один друг мені розповів один старий спосіб: написати ці слова або надрукувати в хорошій якості і розвісити в тих місцях, на які найчастіше падає ваш погляд.

Через час підсвідомо ви будете їх вчити і використовувати в розмовній мові.

Отже, для того, щоб вивчити англійську потрібна мотивація, підтримка наполегливість і рішучість йти до кінця, як говорив мій друг, навіть якщо Застра.- впаде Метер на Землю я всерівно піду на урок англійської.

Якщо у вас буде такий же настрій, то ви також зможете вивчити англійську в прискореному темпі і швидше відчуєте результати на собі.


Не пропустіть