Як вибрати хороший ресторан в Києві?

Столиця пропонує велике розмаїття закладів на будь-який смак. Тут і прості недорогі ресторанчики домашньої їжі, і елітні заклади з вишуканим меню, невеликі кафе і просторі ресторани з банкетні зали , заклади української кухні та ресторани кухні всіляких країн світу. Від такого розмаїття можуть розбігатися очі. На що ж потрібно звертати увагу приймаючи рішення, де провести вечір?

Відгуки. Мабуть найважливіший критерій.

Хто може краще розповісти про заклад, як не те, хто там вже був? А ще краще постійний відвідувач. Почитавши коментарі людей, можна скласти загальне уявлення про всіх перерахованих вище пунктах. Навіть якщо вам лінь займатися таким ретельним дослідженням, по крайней мере, подивіться скільки зірочок користувачі поставили цьому закладу на сайті https://tomato.ua/.

Дизайн і обстановка.

Якщо вже кудись вибиратися, то хочеться провести час в красивому і приємному місці. Тут вже хто що вважає за краще: затишне тихе місце з приглушеним світлом, або гучне заклад з живою музикою або караоке, атмосферний кафе з гарним видом, або бар з гучною музикою і танцями. Багато в чому вибір залежить від мети походу. Звертайте увагу на свої вподобання і смаки. Але пам’ятайте, що гарний дизайн не завжди означає гарне обслуговування та високу якість страв.

Меню. Тут все залежить від ваших можливостей і бажань.

Для початку виберете кухню. Визначте цінову категорію, яка вам підходить. Звертайте увагу на склад страв і на співвідношення ціна / якість.

Обслуговування.

Нерозторопність офіціантів може зіпсувати навіть найкращий вечір. Нікому не сподобається годину чекати свого замовлення і в кінці кінців отримати не те, що очікував, ще й на брудній тарілці. Саме тому такі речі потрібно дізнаватися заздалегідь. Як варіант, запитаєте тих, хто раніше був у обраному вами закладі.

Як видно, вибрати хороший ресторан в Києві – справа не з легких.

Але воно того варте. Якщо докладете зусиль, то зможете провести незабутній вечір в місці, яке доведеться вам до душі.


Не пропустіть