Огляд новобудови «Agam»

Сучасний житловий комплекс «Agam», розташований в передмісті української столиці, відноситься до нерухомості класу «Комфорт». Новобудова включає в себе 4 десятиповерхових будинки, які зведені за цегляною технологією з використанням тільки якісних будівельних матеріалів. Процес будівництва проходив в кілька черзі, який в даний момент завершився.

Стіни в ЖК «Agam» виконані із силікатної цегли, утеплення фасадів відбувається за рахунок минераловатного утеплювача, а скління віконних блоків здійснювалося трикамерними склопакетами. Ці проектні рішення забезпечили високий клас енергоефективності будинків житлового комплексу, тим самим знизивши витрати на оплату утримання будинку і витрату енергоресурсів. Під’їзди корпусів забезпечені вантажопасажирськими ліфтами з низьким рівнем шуму.

Одним з головних переваг житлового комплексу ЖК «Agam» є його зручне географічне розташування. Побудовані корпусу будинків на перетині вулиць Василя Стуса та В’ячеслава Чорновола забезпечують власникам квартир хорошу транспортну доступність. Справа в тому, що новобудова знаходиться неподалік від траси, по якій можна досить швидко доїхати до Києва. Відстань від РК «Agam» до Кільцевої автодороги становить приблизно 2.5 кілометра., А до станції метрополітену Теремки – шлях дорівнює 7 кілометрів.

Також в районі зведення житлового комплексу «Agam» вже зараз функціонує вся необхідна інфраструктура. Зокрема, неподалік від цього об’єкта нерухомості працюють магазин, супермаркет, три гіпермаркету і аптека. Крім того, по сусідству розташовані два поштових відділення, банк і СТО. За півкілометра від цього ЖК відкриті школа і дитячий сад, поряд є салони краси та точки громадського харчування.

Придбати квартиру від забудовника в ЖК «Agam» пропонується за найвигіднішими цінами, які приємно здивують тих, хто хоч трохи знайомий з ринком нерухомості передмість Києва. Також тут можна придбати квартиру в розстрочку. У цих будинках реалізується виключно одне або двокімнатне комфортабельне житло з сучасними зручними плануваннями, а також просторими заскленими лоджіями.

Кожна квартира в ЖК «Agam» обладнана індивідуальним двоконтурним газовим котлом, відповідно до затверджених СНіПами розведена електропроводка і труби, здійснений монтаж системи опалення, дверей і приладів обліку енергоресурсів.

Більш детально уточнити умови покупки квартир в ЖК «Agam», вартість і параметри реалізованого житла можна на офіційному сайті забудовника agam.kiev.ua, там же можна ознайомитися з фото будівельного проекту.


Не пропустіть