Нові ідеї в оформленні будинку: які меблі для дому обрати?

Нові ідеї в оформленні будинку: які меблі для дому обрати?

Дизайнерський світ усе більше тяжіє до мінімалістичного оформлення приміщень і раціонального використання площі. Майже зникли підкреслено декоративні проекти, а кожна річ в інтер’єрі має виконувати естетичну та практичну функції. Звісно, змінюються вимоги до меблів. Неповороткі предмети домашнього облаштування не користуються попитом, натомість приходять легкі ліжка, столики, етажерки, стелажі. Помічником у підборі зручних меблів стане сайт гіпермаркету «АШАН». Просто відкривайте каталог, в якому представлено усе необхідне для кожної кімнати будинку чи квартири.

Спальня — територія відпочинку

Повноцінний відпочинок потрібен не тільки тілу, але й мозку. Щоб «розвантажити» його, дизайнери рекомендують уникати в оформленні спальні контрастних кольорів, а з меблів має стояти тільки зручне ліжко, максимум — тумбочка біля нього та пуфики. Виникає питання: де зберігати речі? Тут якраз стануть у пригоді ліжка з ящиками, що висуваються, вбудовані шафи, дверцята яких виконані у загальній стилістиці кімнати.

Оригінально виглядатиме в спальні ліжко з подіумом. Підвищення допоможе ненав’язливо розділити кімнату на зони, а в сходах можна зробити ніші для зберігання речей.

Картинки по запросу мебель для Спальни

Невелика квартира: геть стіни!

Перетворення звичайних квартир на помешкання-студії — не новина. Об’єднання кількох приміщень трансформує квартиру на сучасне та стильне житло. Але наскільки зручно жити в кімнаті, яка одночасно є кухнею, їдальнею, кабінетом, спальнею та вітальнею? Створити затишок можна за допомогою перегородок-стелажів, етажерок, різнорівневого освітлення. Але площі багато не буває, і в будинках з відносно високими стелями роблять другий рівень, де розміщують навчальний куточок, ліжко, бібліотеку.

Кухня, де приємно спілкуватися

Кухню зазвичай облаштовують з максимальною практичністю. Незмінним елементом залишається вбудована техніка, достатні площі робочих поверхонь. Але якщо дозволяють розміри варто «відірватися» від стін і спробувати створити функціональний острівець у приміщенні. У його основі знаходяться тумби з поличками та шухлядками, а поверхня — стільниця будь-якої конфігурації, бажано, щоб її краї достатньо виступали за межі основи.

Під час готування така конструкція стане зручною робочою зоною, а потім за нею зможе розміститися чималенька сім’я, адже доступ до стільниці є з усіх боків.

Дитяча з виходом онлайн

Звичайно, оформлення дитячої залежить від віку малюка, але діти ростуть швидко, а ремонт і купівля нових меблів часто відкладається. Для таких кімнат варто придбати меблі-трансформери, які підлаштовуються під зріст дитини, а також зважати на те, що школярик молодших класів потребує не тільки робоче місце, а й поверхні, де можна розмістити сучасні гаджети. Для невеликих приміщень продаються компактні столи-куточки з надбудовами-поличками/стелажами.

Сайт для покупців: характеристики, ціни, замовлення

Щоб знайти зручні меблі не потрібно бігати по всіх точках мережі «АШАН», достатньо зайти до інтернет-магазину. Всі товари супроводжуються якісними світлинами, корисною інформацією (матеріал виготовлення, розміри, колір тощо). Замовити можна просто на сайті, а забрати меблі — у зручний час в одному з гіпермаркетів.


Не пропустіть