Чому можна і потрібно купувати б/у шини?

Вторинний шинний ринок приваблює багатьох українських автомобілістів. Але не всі поспішають встановлювати на машину покришки б/у. Чим викликано зволікання? Відсутністю інформації. При виборі уживаної гуми для комплектації авто дуже важливо знати, до якого продавцеві можна і потрібно звертатися.

Вашу довіру заслуговує шинний центр “Евроколесо”. Компанія користується репутацією надійного постачальника якісної б/у гуми з Європи. Огляд головних переваг компанії допоможе прийняти вірне рішення.

Багаторічний досвід

Більше 8 років “Евроколесо” успішно працює на ринку України. Пропоновані центром європейські покришки за цей час встигли пройти серйозні випробування нашими дорогами і заробити довіру водіїв. Відмінно зарекомендувала себе продукція компанії привертає все більше клієнтів, а це головний показник надійності продавця.

Асортимент шин

Команда “Евроколесо” пропонує літні та зимові шини б/у від лідерів шинної індустрії. В асортименті центру продукція провідних виробників, які не потребують рекомендаціях. Це найбільші шинні корпорації, такі як:

Barum – Німеччина. Чехія, Франція, Словаччина, Румунія / Концерн: Continental

Bridgestone – Японія

Continental – Німеччина, Чехія, Франція, Португалія, Росія

Cooper – США, Китай

Dunlop – Великобританія, Японія, Франція, Німеччина, Таїланд

Falken – Японія, Таїланд / Концерн: Sumitomo

Firestone – Канада, Індонезія, Аргентина / Концерн: Bridgestone

Fulda – Німеччина, Франція, Туреччина, Словенія / Концерн: Gooyear

Goodyear – США, Польща, Індонезія, Німеччина, Японія, Чилі

Hankook – Корея

Kleber – Франція, Польща / Концерн: Michelin

Kumho – Корея

Michelin – Франція, Японія, Китай, Росія, Великобританія, Тайланд, Польща

Nokian – Росія, Фінляндія

Pirelli – Італія, Великобританія, Німеччина, Туреччина, Бразилія, Китай, Аргентина, США

Pneumant – Німеччина / Концерн: Continental

Semperit – Австрія / Концерн: Continental

Toyo – Японія, Таїланд

Uniroyal-США, Німеччина / Концерн: Continental

Vredestein – Нідерланди, Росія, Голландія

Yokohama – Філіппіни, Японія

Головний секрет успіху центру “Евроколесо”: магазин пропонує за доступними цінами в хорошій якості покришки преміум-сегмента кожному українському водієві.

Широкий вибір типорозмірів шин

У великому асортименті компанії знайдеться гума практично будь-якого розміру і типу. При покупці можна керуватися не тільки рекомендаціями виробника автомобіля, але і пропонованими розмірами для тюнінгу авто. Купуйте європейські покришки керуючись:

• орієнтуйтеся на рекомендації виробників авто і шин;

• орієнтуйтеся на власні переваги

• довіряйте обраному шинному бренду;

• враховуйте індивідуальний стиль їзди.

В “Евроколесо” можна дозволити собі бути вимогливим покупцем.

Вигідні пропозиції

У магазині автолюбитель може дозволити собі покришки вище класом і при цьому заощадити на їхній покупці. Старі преміум-шини, які пропонує компанія, в 2-4 рази дешевше нового оснащення. Акції та знижки, якими постійно користуються клієнти центру, роблять співпрацю ще вигідніше.

Купівля якісних шин в “Евроколесо” – це ще й економія з точки зору попередження поломок автомобіля. Хороші покришки захищають колісні диски, підвіску авто та інше автооснащення від пошкоджень. А отже, ви позбавляєте себе від великих непередбачених витрат на ремонт.

Доступна сезонне перевзування

Підготовка коліс до нових погодних умов – одне з найбільш витратних заходів для автовласника. До процедури заміни шин слід підійти серйозно. Від цього залежать комфорт і безпеку водія і його пасажирів протягом цього і майбутніх сезонів (шини від “Евроколесо” вірно служать своїм господарям не один рік).

Якісна зимова гума б/у дає можливість провести на колесах весь період снігових заметів і зледенілих доріг, відчуваючи під собою добре керовані, надійно зчіпляючи з дорожнім полотном шини.

Висока якість б/у шин з Європи

“Евроколесо” пропонує покришки з Європи з великим залишком протектора і високим залишковим ресурсом експлуатації шин. Солідний ресурс дозволяє їздити на уживаної гумі протягом тривалого часу. Діагностика на передовому німецькому обладнанні Hofmann кожної продаваної покришки гарантує відсутність дефектів і пошкоджень гуми. Перед відправкою товар проходить вихідний контроль на відповідність експлуатаційним вимогам, в т.ч. і по безпеці.


Не пропустіть