Оренда авто у Києві та по всій Україні від BLS

Для людини, що постійно працює, не звично пересуватися без використання особистого транспорту. Така ж ситуація складається і з тим, хто надає перевагу  комфортному відпочинку, не бажаючи пересуватися по місту за допомогою суспільного транспорту. Саме тому оренда транспортного засобу є однією з  самих популярних послуг серед людей, що перебувають у відрядження в Києві, або приїхали з екскурсією у столицю України. І реалізувати таку змогу комфортного пересування може BLS.

Автопрокат в Києві від BLS – це змога користуватися автомобілем різного класу, від економ до VIP, отримуючи не тільки авто високої якості, але й належне обслуговування клієнта.

Умови оренди

В компанії BLS діють не тільки вигідні з економічної точки зору умови, але й прийнятні для більшості водіїв умови, що висуваються до клієнта.

Для того, щоб взяти авто в оренду, необхідно:

  • Відповідати віковим вимогам до водія: для прокату більшості автомобілів достатньо досягти 21-го року; для прокату автомобілів VIP-класу – 23-х річного віку;
  • Мати мінімальний пакет документів: паспорт, водійське посвідчення та ідентифікаційний код;
  • Мати мінімальний водійський стаж – не менше 2-х років.

Більш ніяких вимог до клієнта компанія BLS не висуває. Вони діють однаково в усіх містах України, де є представництво компанії: Київ, Львів, Одеса та Дніпро.

Переваги прокату транспортного засобу

Прокат машини в Києві або в іншому зазначеному місті дозволяє клієнту отримати безліч переваг, серед яких:

  • Безкоштовна доставка автомобілю до клієнта у містах, де є представництва компанії;
  • Можливість вибору за рахунок великого автопарку, що дозволяє обрати машину відповідно місту та часу;
  • Індивідуальний підхід до корпоративного обслуговування. Для кожної юридичної особи можливе індивідуальне узгодження вартості оренди;
  • Можливість прокату з власним водієм;
  • Гарантія технічної справності авто та його страхування.

Наразі в Києві можна не тільки взяти авто в оренду, але й скористатися можливістю прокату мото транспорту, що взагалі не дуже популярно в Україні. Окрім цього, можливо не тільки орендувати сам засіб, але й повністю захистити своє здоров’я та життя. Додатково можливо орендувати повний комплект захисту.

При прокаті будь-якого транспортного засобу клієнт повинен внести заставу, яка в обов’язковому порядку в повному обсязі йому повертається після повернення авто. Розмір застави визначається індивідуально.

За рахунок того, що з самого початку зародження фірма BLS на  меті ставить підвищення якості обслуговування на ринку послуг автопрокату та повну захищеність своїх клієнтів, вже більше 10 років велика кількість вдячних клієнтів на постійній основі користується послугами автопрокату. Це зручно, доступно та якісно, що в сучасних умовах цінується кожним.


Не пропустіть