Подорож на автомобілі в Карпатський край

Карпатський край славиться своєю гостинністю, гірськими пейзажами, хвойними лісами, свіжим повітрям. Якщо ви плануєте вирушити в подорож на власному авто, вам варто врахувати кілька нюансів:

1. Сплануйте заздалегідь свій маршрут.

2. Подумайте про місце ночівлі.

3. Напишіть, що ви хочете обов’язково подивитися.

При плануванні авто подорожі, варто пам’ятати про погодні умови. В Карпатах в деяких місцях є важкодоступні ділянки, часто зустрічаються взимку замети, по дорозі проїхати можна тільки КРАЗом. Запасіться терпінням, заливайте повний бак бензину – вперед.

Де зупинитись на нічліг

Інфраструктура відмінно розвивається. На курорті ви знайдете: магазини, ресторани, кафе, заправки, готелі, дерев’яні котеджі, санаторії.

Зверніть увагу на селище Східниця, тихе, затишне місце, розташоване в долині між гір. Східниця санаторії побудовані по всій території курорту. Поселившись в номері санаторію, ви зможете поставити машину на стоянці, прийняти душ з гарячою водою, поїсти в їдальні або кафе.

Українське меню смачне та ситне, страви з грибами, салом, м’ясом, картоплею вам сподобаються. Запийте все ароматним чаєм і вперед – на прогулянку.

Багато санаторіїв пропонують лікування, оздоровлення організму, СПА процедури, масажні кабінети, лазні та сауни.

Тут прекрасно як взимку, так й влітку. Влітку збір грибів, ягід в сосновому й хвойному лісі, катання на конях, велосипедах дозволить вам насолоджуватися мальовничими пейзажами.

Варто зауважити, в Східниця санаторії ціни доступні, сервіс високий. Вибрати відповідний номер та на власні очі переконатися в наданні додаткових послуг можна пройшовши за посиланням https://hotels24.ua/uk/Sanatoriums-Shidnytsia/.

Подивитися в Східниці потрібно:

• старовинну оборонну фортецю «Тустань»;

• кімнату-музей ексклюзивних експонатів краю;

• національний парк «Стужиця».

Кілька днів у Східниці допоможуть вам «зануритися в лоно» живої природи. Потрібно продовжувати автомобільний тест-драйв. Відправляйтеся в Буковель.

Прекрасний Буковель

Буковель – це гірськолижний курорт, який розташувався в самому серці Карпат. Тут прекрасно в будь-який час року. Рекомендуємо зупинитися в дерев’яному будиночку, котеджі. Ціни на котеджі в Буковелі доступні. Можна зняти номер для сім’ї або повністю котедж.

Коттеджі в Буковелі на першому поверсі передбачили вітальню, кухню. На другому поверсі розташувалися номери з виходом на балкон. Насолоджуйтеся моментом та спостерігайте схід сонця в гірській місцевості.

Харчування можна організувати самим: готувати самостійно на кухні. Багато господарів пропонують комплексне харчування.

У котеджах створений затишок, спокій, домашня атмосфера. Територія облагороджена, є лавки, альтанки для відпочинку, на стоянці можна поставити автомобіль.


Не пропустіть