Помилки при виборі гіроскутера

Гіроскутер – модне, мобільне і практичне засіб пересування. Сьогодні багато хто бажав купити такий пристрій, проте потрібно бути уважними і не придбати неякісну модель. Але як можна купити хорошу техніку за маленькі гроші? Якщо ваш вибір зупинився на популярних марках відомих брендів, як ви не помилитеся. Однак якщо ви вирішили купить гироскутер недорого не фірмовий продукт, то уважно вивчіть цю статтю, вона вбереже вас від самих часто допускаються помилок.

Складемо алгоритм дій при покупці гіроскутера:

Крок перший – ви вирішили придбати гіроскутер. Але на ринку представлено так багато різноманітних моделей, що в них дуже просто заплутатися.

Крок другий – подумайте, для яких цілей ви будете використовувати гіроскутер. Для відпочинку на природі або в місті або для трюків.

Пам’ятайте, що електронний транспорт повністю себе реалізує, тому що він не вимагає витрат на паливо, а заряджається від мережі. Такий транспортний засіб підійде будь-якому людина, незалежно від його навичок керування транспортними засобами. На гіроскутере дуже просто балансувати, вона самостійно контролюється, потрібно просто робити впевнені нахили назад або вперед. Кататися на такому пристрій можуть діти від п’яти років і дорослі.

Крок третій – вивчіть цю статтю, щоб уникнути непотрібних помилок і не витрачати даремно гроші.

Отже, основні помилки при покупці гіроскутера.

1. 1. Бажання заощадити і купити гіроскутер дешевше.

Звичайно, це круто: не переплачувати за товар і купувати продукцію дешевше, але більше підходить для сільського ринку, де ви красиво торгуєтесь за кілограм яблук. Чи зустрічали ви коли-небудь, якісну техніку, яка коштує дешево? Особливо в інтернеті. Зупиніться і подумайте, перш ніж робити покупку. Недорогий гіроскутер – це привід насторожитися. Це знак того, що вам намагаються продати дуже неякісний товар в ошатною упаковці. Або гіроскутер містить такі дефекти, про які вам, звичайно, не розкажуть. Або вас намагаються підбити на придбання товару за низькою ціною, а за фактом ви купите застарілу річ, яка вже є у вашого сусіда по дачі, ще й переплату за товар. Не випробовуйте долю. Купіть дійсно якісну річ і катайтеся з задоволенням. Хороший гіроскутер за середніми показниками стоїть близько 200-250 $. моделі,

2. Відсутність Bluetooth і сумки для гіроскутера.

Є виробники, які дуже часто економлять на функціях тао тао і автобалансування, електронному наповненні і сумці для перенесення. Також Bluetooth не завжди включений у вартість. За фактом: на прилавках виявляються речі, які коштують дешевше, інших моделей, але крім інструкції та коробки більше в комплекті нічого немає. Якщо ви думаєте, що це не грає ролі, зауважимо – переносити гіроскутер за допомогою сумки набагато зручніше. Також бувають ситуації, що акумулятор розрядився в несподіваний момент, ніж нести техніку в руках краще використовувати сумку. А якщо ви хочете слухати музику під час пересування: без Bluetooth неї не закачати на обладнання. Також знадобляться вам мобільний додаток з ним ви зробите режим новачка і професіонала. Найвищий рівень – це наявність програми для мобільного телефону. З ним ви легко будете стежити за швидкістю і зарядом батареї, температурою, також будете знати загальний пробіг пристрою. Це дуже зручно.

3. Погано зібраний мотор.

У гіроскутера два мотора, для кожного колеса. При неякісної збірці, дріт вигнута на злам. Через це девайс швидко ламається.

4. Неправильний вибір діаметра коліс.

На прилавках магазинів представлені гіроскутери з діаметрами коліс від 6,5 до 10,5 дюймів. У всіх з них свій набір характеристик. Гіроскутери з найменшими колесами, підійдуть для діток до шести років. Такі колеса не призначені для поганих доріг. Гіроскутери з великими колесами впоратися з кривим асфальтом, але мінімальна вага, який вони повинні вести 16 кг. Якщо ви плануєте їздити по кривим дорогах – гіроскутер з колесами 10,5 дюймів, створений для вас.

5. Неякісний акумулятор.

Знову повертаємося до пункту один. Бажання заощадити, не підходить для цього випадку. Акумулятор марки Samsung вважається найнадійнішим. Гіроскутер з такою батареєю буде довго працювати, і тримати зарядку. Такий акумулятор прослужить довго і не зажадає додаткових витрат на заміну. Інформація про батарею гіроскутера перебувати під кришкою або в описі товару. Про якісних батареях продавці охоче дають інформацію і надають гарантійне обслуговування.

6. Неякісний корпус.

На перший погляд, здається, що корпуса гіроскутера відрізняються тільки за колірною гамою, але це не так. Хоча все гіроскутери зроблені з пластика, склад матеріалу може значно відрізнятися, а це впливає на термін його служби. При покупці подівся з тонким, неякісним корпусом, від найменшого удару гіроскутер зламається. Перш ніж вибирати модель без протиударного корпусу, задумайтеся, чи не робите ви помилку. Краще зверніть увагу на моделі з більш високими експлуатаційними характеристиками.


Не пропустіть